BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adelina Berisha: Albumi, pasqyra e njė kėngėtari!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

23032012

Buzqeshje Adelina Berisha: Albumi, pasqyra e njė kėngėtari!

Mesazh nga LePuRuShJa

Kėngėtarja e re Adelina Berisha, nė njė bisedė pėr Express, ka thėnė se po pėrgatitet pėr njė album dhe pėr njė video qė do ta lansojė sė shpejti. Kėngėtarja ka thėnė po ashtu se nuk ka dėshirė tė flasė shumė pėr jetėn private. Adelina Berisha nuk ndalet. Kėngėtarja nė njė bisedė pėr Express, ka thėnė se ėshtė nė pėrgatitje tė njė kėngė tė re, tė cilės pritet qė sė shpejti t’ia realizojė edhe videon. Kėnga ėshtė njė kėngė ritmike dhe e ka realizuar Stine. Por, Adelina thotė se do tė realizojė edhe balada. “Edhe kjo kėngė do tė jetė njė kėngė ritmike, por vetėm kėsaj radhe. Gjithmonė kompozitorėt mė kanė ofruar kėngė ritmike, por e kam nė plan tė realizojė edhe njė baladė”, ka thėnė Berisha. Adelina po ashtu ka thėnė se qė nga fillimi i kėtij viti ėshtė vazhdimisht e ftuar pėr tė kėnduar nėpėr qytete tė ndryshme nėpėr Kosovė dhe do tė vazhdojė me njė ritėm edhe gjatė muajve nė vijim. “Jam, tė themi, nė njė turne nėpėr Kosovė. Kam filluar moti, qysh pas videos ‘Ti je ai’, ku jam ftuar pėr tė kėnduar nėpėr vende tė ndryshme. Nė maj do tė jem nė SHBA pėr tė mbajtur po ashtu edhe disa koncerte”.

Kėngėtarja ėshtė duke bėrė pėrgatitjen pėr albumin e saj tė ri dhe thotė se ai do tė dalė shumė shpejt nė dritė.

“Po, shumė shpejt do ta editoj albumin sepse mendoj se ėshtė njė pasqyrė e punės sė njė kėngėtari. Mendoj se ia vlen qė gjithsecili kėngėtar ta ketė njė album, pavarėsisht se kemi shpėrndarje tė madhe tė kėngėve nė internet. Albumi ėshtė njė dokument pėr njė kėngėtar”, thotė Berisha.

Albumi pritet qė tė ketė nėntė kėngė, ndėrkaq kėngėtarja thotė se disa kėngė do tė jenė tė vjetra e disa tė reja. Kurse kur pyetet pėr jetėn private, Adelina thotė se ėshtė e lumtur mė tė, por qė nuk dėshiron tė flasė pėr jetėn private sepse “dėshiron ta mbajė pėr vete”.

“Jam e lumtur me jetėn qė kam. Thashethemet po mė mėrzisin, por nuk i marr edhe shumė parasysh sepse nuk janė tė vėrteta”, ka thėnė nė fund ajo.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 06:29