Kam arritur gjithe ckam dashur te arrij ne lemin e modes. Kam enderruar te punoj me dizajneret Karl Lagerfeld, Zhan Paul Gautier, Tom Fordin e shume te tjere. Une, po ashtu, kam enderruar te behem pjese e revistave Vogue dhe Elle dhe kete e kam realizuar, nje pjese e endrrave te Emines eshte realizuar, ndersa suksesin ne mode ajo e vazhdon qe nga Amerika deri ne Indi. Jam e perfaqesuar nga agjenci te shumta ne gjithe boten. Menaxheri im kryesor eshte Konor Kenedi, nga firma Muse Models e Nju- Jorkut. Jam e perfaqesuar edhe ne France, ne Londer, ne Milano, ne Gjermani, ne Dubai dhe ne Indi. Por, cdo gje e punes sime kalon ne duart e menaxherit tim. Natyrisht, edhe familja ime ze pjese te rendesishme ne karrieren time.
Pa perkrahjen dhe dashurine e tyre nuk do te ishte e lehte, keshtu tregon per punen e saj supermodelja e njohur shqiptare, Cunmulaj, e cila tregon gjithashtu se per vazhdimin e karrieres si modele has ne shume veshtiresi dhe kete e thote nga pervoja.
Nga pervoja me duhet te them se eshte shume veshtire. Ke konkurrence shume te madhe, vajza te bukura dhe nje fushe te modes, e cila gjithmone eshte ne kerkim te stileve dhe pamjeve te ndryshme.
Te mbijetosh, duhesh te jesh ambicioze. Duhet thjesht, tia kushtosh jeten modelimit, thote bukuroshja e njohur, e cila gjate nje interviste dhene se fundi ka treguar se eshte martuar e re dhe nuk e fajeson karrieren per problemet martesore. Ajo gjithashtu ben me dije se ne jeten e saj private ka dicka te re, por nuk preferon te flase ne kete kohe, ndoshta ne nje te ardhme te afert. /Panorama Plus/
Emina Cunmulaj, pas vendeve perendimore, tani karriere edhe ne Indi!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
No Comment.