BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shkėlzen Jetishi merr pasaportė shqiptare!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

01042012

Buzqeshje Shkėlzen Jetishi merr pasaportė shqiptare!

Mesazh nga LePuRuShJa

Shkėlzen Jetishi apo i njohur nga tė gjithė Zeni, bilbili i Kosovės, tashmė do tė jetė edhe i Elbasanit, qytetit ku ka zgjedhur tė bėhet qytetar me tė drejta tė plota. “ Pres vetėm disa ditė qė tė marr pasaportėn pėr t’u bėrė qytetar elbasanas, dhe do ta publikoja me kėnaqėsi nė media, por meqė po e kėrkoni me ngulm po vėrtetoj qė tashmė jam qytetar elbasanas, me tė drejta tė plota qė nga vota e deri tek banimi kėtu”, thotė Zeni pėr “Panorama plus”. Atė e gjen rastėsisht tė ulur nė njė lokal nė qytetin e Elbasanit, i rrethuar me fansat e tij tė cilėt kėrkojnė njė autograf, dhe qė ende nuk e dinė se tashmė Zeni do tė dalė thuajse ēdo ditė rrugėve dhe lokaleve tė qytetit. I pari qė ka mėsuar dėshirėn disavjeēare tė Zenit pėr t’u bėrė qytetar elbasanas, ka qenė kryetari i Bashkisė Qazim Sejdini, i cili e ka mirėpritur qytetarin mė tė ri nė Elbasan. Po pse ka kėrkuar qė tė bėhet qytetar elbasanas, ndėrkohė qė konsulli i Kosovės i ka propozuar Tropojėn? “Pasi mora nėnshtetėsinė shqiptare me vendim tė Presidentit tė Republikės, e kisha vendosur se certifikata ime do tė ishte nė Elbasan, por konsulli i Kosovės mė propozoi Tropojėn. Tropojanėt janė njerėz besnikė, kam shumė miq atje, por ėshtė Elbasani ai qė mė pėlqen, pasi nė kėtė qytet gjej traditėn qė kam gjetur nė Gjakovė, gjej kėngėt e Shqipėrisė sė Mesme qė kam 30 vjet qė i kėndoj”, thotė Zeni. Kėrkon tė njihet mirė me qytetin, me vlerat arkeologjike, me historinė, por mė sė shumti me Isuf Myzyrin, Leksi Vinin dhe Mustafa Bodinin. “Kur i kėndoja nė rini, mendoja se kėngėt e tyre ishin tiranse, por mė vonė mora vesh se tre artistėt e mėdhenj ishin nga Elbasani. Kisha dėshirėn e madhe ta vizitoja kėtė qytet, dhe sa e pashė vendosa qė kėtu do tė jem rezident”, vijon Zeni. Kėngėt e Kosovės, Kosova ime dhe Gjakova janė tė miat, atje sėrish do tė jetoj, pasi kėngėt e Kosovės janė repertori im, por edhe ato tė Shqipėrisė sė Mesme kanė qenė dhe do tė vazhdojnė tė jenė, thotė ai, pasi sipas tij janė kėngė tė dashura dhe tė pasura. Dhe njė projekt i tij, i cili do tė vihet nė zbatim shumė shpejt, do tė jetė njė koncert i madh si fillim nė qytetin e tij nė Elbasan e mė pas nė Pallatin e Kongreseve nė Tiranė. “Titullohet 3 nė 2, ėshtė njė koncert me kėngėt e tre kolosėve, Myzyri, Vini dhe Bodini, qė do tė sillen nė skenė nga unė dhe Kastriot Tusha”. Shkėlzen Jetishi, i cili ka publikuar njė numėr rekord albumesh dhe kėngėt e tij kanė mbetur nė kujtesėn e publikut, tashmė do tė jetė qytetari mė i ri elbasanas.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 06:30