BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vlash Martika: Hermes Nikaj kerkon fame ne kurrizin tim§

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

04042012

Buzqeshje Vlash Martika: Hermes Nikaj kerkon fame ne kurrizin tim§

Mesazh nga LePuRuShJa

I eliminuari i javes ne spektaklin e se shtunes se “Big Brother”, Vlash Martika, me te dale nga shtepia, eshte vene ne dijeni te gjithe atyre cfare jane shkruar keto jave per te, qe nga akuzat e ish-konkurrentit tjeter, Elvisit, per homoseksualitet, e deri te deklaratat e “Zogut te Tiranes”, Hermes Nikajt, se eshte i dashuruar pas Vlashit. Per keto ose me sakte per Hermesin, sepse per homoseksualitetin nuk ka preferuar te flase, Vlashi ka dhene dje pergjigje ne emisionin “BB Fun’s Club”, vetem pak ore pas eliminimit nga shtepia me e famshme ne Shqiperi. I ftuar se bashku me te eliminuaren tjeter, Anilen, ai ka komunikuar edhe “live” permes telefonin me Hermes Nikajn, i cili ka qene disi kontradiktor ne pergjigjet e tij, pasi nderkohe qe ne media ka thene se me Vlashin njihet mire, aty na doli se se bashku ata ishin takuar vetem nje here, shpejt e shpejt, e per me teper ne shoqerine e nje personi te trete. “Une nuk kam thene qe jam i dashuruar me Vlashin, apo ndonje gje tjeter te tille, pavaresisht se nga mediat eshte spekuluar”, – ka thene Hermes Nikaj, ndersa Vlashi i eshte kthyer: “Ti kerkon fame ne kurrizin tim dhe une nuk mund ta lejoj kete”.

Por, “Zogu i Tiranes” i ka dhene nje pergjigje qe ka bere gjithe studion te shpertheje ne te qeshura: “Une jam i famshem, s’ka nevoje per keto shkrime!” Sesi qendron e verteta per lidhjen e tyre te hamendesuar seksuale, kjo do te sqarohet keto ditet ne vijim. /Gazeta Standard/
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 09:47