Zgjedhja e muzikės qė do tė shoqėrojė ditėn tuaj mė tė bukur ėshtė shumė e rėndėsishme. Pėr kėtė arsye, Spotify, njė prej sajteve pėrzgjedhėsve mė tė mirė tė muzikės pėr ditėn tuaj tė dasmės vjen me njė selektim tė disa prej kėngėve qė duhet tė shoqėrojnė ceremoninė.
Kjo pėrzgjedhje qė publikon mė poshtė noa.al, ėshtė arritur nė bazė tė njė sondazhi tė 10 milionė pėrdoruesve tė faqes online tė Spotify.
Vendin e parė, nė dasmat britanike e mban kėnga I Gotta Feeling e grupit amerikan Black Eyed Peas. Vendin e dytė e zė Kings of Leon me kėngėn e bukur Sex On Fire, e ndjekur nga The Killers me Mr Brightside.
Njė tjetėr kėngė e zgjedhur pėr dasmat ėshtė ajo e Stevie Wonder, Superstition, e ndjekur nga grupi legjendar Abba me kėngėn e famshme Dancing Queen. Nuk mund tė mbetet pas edhe Journey me kėngėn Dont Stop Believin.
Vendin e shtatė e zė Beyoncé me kėngėn Single Ladies, ndėrsa nė vendin e tetė vijnė Billy Idol me kėngėn e famshme White Wedding.
Nė vendin e nėntė OutKast me kėngėn Hey Ya. Ndėrsa nė vendin e dhjetė vjen kėngėtarja e njohur Adele me hitin e bukur Make You Feel My Love.
Por listės sė kėngėve mė tė bukur pėr ditėn tuaj tė dasmės i shtohen dhe 10 kėngė tė tjera:
1. Jason Mraz: Im Yours
2. Stevie Wonder: Signed, Sealed, Delivered (Im Yours)
3. Jackson 5: Blame It On The Boogie
4. Beyoncé: Crazy In Love
5. Al Green: Lets Stay Together
6. Take That: Greatest Day
7. The Proclaimers: Im Gonna Be (500 Miles)
8. Barry White: Youre The First, The Last, My Everything
9. Dolly Parton: 9 To 5
10. Bill Medley & Jennifer Warnes: (Ive Had) The Time Of My Life. (NOA)