Kėngėtarja e mirėnjohur Vesa Luma flet me lexuesit e Koha Tjetėr: Sapo kam pėrfunduar kėngėn time mė tė fundit, njė kėngė ritmike dhe shumė verore. Njė performancė vjen tė dielėn, njė koncert me repertorin e saj afron nė Vlorė. Sezonin veror vjen me prurje tė shumta tė kėngėtarėve, duke qenė se muzika ėshtė ajo qė na shoqėron gjatė gjithė kėsaj stine tė nxehtė. Njė nga kėngėtaret qė po pėrgatitet pėr kėtė sezon ėshtė e mirėnjohura Vesa Luma. Teksa puna e saj si mentore nė spektaklin X-Factor duket se ėshtė lehtėsuar paksa, duke qenė se Vesa ka ende nė konkurrim edhe njė kėngėtare tė kategorisė sė saj, ajo ka pėrfituar pėr tė marrė disa rreze dielli. Pra duke menduar se vera ka nisur edhe pėr Vesėn ne kontaktuam me kėngėtaren pėr tė na dhėnė njė informacion mė tė zgjeruar lidhur me tė rejat mė tė fundit tė saj. Sapo kam pėrfunduar njė kėngė timen mė tė re qė do tė jetė njė kėngė shumė ritmike dhe verore. Shpresoj qė shumė shpejt tė realizoj edhe videoklipin e kėngės. Kjo sa i pėrket te rejave nė krijimtarinė time, por kam njė informacion tjetėr pėr fansat e mi, shton Vesa: Kėtė tė diel do tė mė shihni duke performuar live nė skenėn e superspektaklit X-Factor ku, nė fakt unė jam pjesė e jurisė ēdo javė.
Dhe do tė jetė njė performancė qė besoj do tė pėlqehet, pasi komentet e pritshmėrisė deri tani kanė qenė shumė pozitive. Sigurisht qė fillimi i sezonit veror sjell edhe koncertet, qė nė kėtė sezon tė vitit janė edhe mė tė shumta, pohon kėngėtarja qė karakterizohet nga njė pamje dhe sjellje plot sharm, finesė dhe mirėsjellje. Pas performancės sime nė X-Factor do tė jem njė javė mė pas nė qytetin e Vlorės ku do tė performoj nė njė koncert pėr tė gjithė fansat e mi atje,- lajmėron kėngėtarja qė po pėrgatitet edhe pėr kėtė eveniment.
Por teksa i kėrkojmė se si do tė titullohet kėnga e sapopėrfunduar ajo refuzon ta tregojė dhe duke qeshur shpjegon: Nuk po e them pėrpara se ta lanēoj kėngėn pasi kam frikė se ma vjedhin titullin e saj.
Ndoshta Vesa do tė ketė menduar njė titull shumė origjinal ashtu si edhe kėngėt e tjera tė saj dhe me siguri qė do tė pritet me shumė kureshtje nga fansat e saj pasi sa herė qė ajo s jel l diēka tė re klikimet nė Youtube janė tė menjėhershme plot fluks vizitorėsh. Edhe ne tė Koha Tjetėr, urojmė qė kjo kėngė e sapopėrfunduar tė jetė njė hit veror dhe tė pasojė sukseset e kėngėtares simpatike. /Koha Jone/
Vesa Luma: Njė kėngė e nxehtė vjen nė verė, pse titullin sjua them!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
No Comment.