BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Valbona Mema, kujton bashkėshortin dhe falėnderon publikun!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

10052012

Buzqeshje Valbona Mema, kujton bashkėshortin dhe falėnderon publikun!

Mesazh nga LePuRuShJa

Kur solli nė jetė vajzėn e saj ishte nė njė koncert nė Prishtinė, 2 majin e shumė viteve mė parė. Nė krah kishte edhe bashkėshortin e saj tė ndjerė, i cili tani nuk ėshtė mė pranė tyre. Megjithatė, Valbona Mema e kujton kėtė moment si ndėr mė tė lumturit e jetės sė saj dhe e ndan me miqtė dhe fansat. “Po shkruaj njė histori tė vogėl, shkėputur nga njė moment i jetės time. Para shumė vitesh nisem pėr nė Prishtinė, nė njė koncert, ku ishim njė grup shumė i madh nga Tirana: Fitnete Rexha, Aurela Gaēe, Ema Qazimi e shumė aktorė dhe valltarė. Nisemi, por unė po prisja tė sillja nė jetė vajzėn time. Rrugės kaluam shumė bukur dhe kur mbėrrijmė i them Netit (Fitnetes), qė nuk ndihesha mirė, e mė thotė, bėj grimin dhe bėhu e bukur dhe mė bėj edhe mua grimin. Fillova, por prapė nuk ndihesha mirė. Dalim nė koncert nė darkė dhe kur mė erdhi radha mua, dola. Por brenda meje ndieja njė frikė se diēka nuk shkonte. Kthej kokėn nga skena dhe shoh Sokolin, i cili mė jep njė shikim ku mė thoshte qė duhej tė dilja mirė. Duke kėnduar ndjeva qė shumė shpejt do tė bėhesha nėnė. Dal nga skena dhe i them kolegėve qė tė vazhdonin koncertin, se une do tė shkoja pėr tė lindur. Mė dėrgojnė nė spital.

Ka qenė data 2 maj. Tė nesėrmen vjen nė jetė vajza ime, Marsa, qė lindi nė Prishtinė…Ėshtė gjithēka qė kam, forca ime, loti im, buzėqeshja ime, jeta ime. Tė falenderoj zemra ime qė erdhe nė jetė. Faleminderit Sokol qė mė dhe emrin nėnė”, shkruan nė statusin e saj, kėngėtarja Mema, ndėrsa e pėrfundon dedikimim me njė shprehje trishtimi.

Vetėm disa ditė mė parė ajo komentonte, se jeta na vė nė prova tė vėshtira qė duhet t’i sfidojmė. “Dhe unė e sfidova, megjithėse shumė e re, me dy fėmijė tė vegjėl, me njė karrierė qė mė duhej ta vazhdoja. Ishit ju publiku im qė mė kuptuat dhimbjen, mė bėtė mė tė fortė dhe ja ku jam sot. Ndihem krenare sepse arrita t’i sfidoja dhimbjet dhe lotėt, edhe pse kanė kaluar shumė vite nga humbja e bashkėshortit tim, njeriut qė mė dha emrin nėnė, mėsuesit tim. Ndihem njėlloj si ta kisha nė krah edhe pse nuk ėshtė fizikisht. Ai jeton me mua, nė shpirtin tim, si njė engjėll qė mė mbron, qė mė udhėzon tė vazhdoj dhe tė jem njė nėnė e palodhur me fėmijėt e mi. Po e mbyll me njė frazė tė kėngės sime: brengėnė e kėsaj zemre ti s’e di/ ti mos ma kėrko se nuk ta them/ po nė ka kjo botė dashuri/ hape zemrėn time dhe e gjen..”. /Gazeta Metropol/
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 14:36