Njė nga ish banoret mė tė diskutuara tė reality show-t Big Brother, i ėshtė rikthyer vėmendjes sė shtypit rozė ditėt e fundit. Bertina ėshtė diskutuar edhe kėtė herė lidhur me marrėdhėnien e saj me Erionin dhe janė hedhur dyshime se nga ana e saj ka njė dėshirė pėr ribashkim. Ēifti, i cili apasionoi njė pjesė tė mirė tė publikut me historinė e tyre tė dashurisė qė lindi dy vite mė parė nė shtėpinė e Big Brother, prej gjashtė muajsh janė tė ndarė. Ata kanė qenė shumė tė rezervuar lidhur me ndarjen dhe asnjėri prej tė dyve nuk ka pranuar tė japė prononcim ndonėse pėrpara njė fakti. Nėse do tė kishte njė ribashkim do tė gėzoheshin shumė fansa tė ēiftit, por mesa duket pėr Bertinėn nuk ėshtė aspak kėshtu. Pas aludimeve tė kėtyre ditėve ajo ka vendosur qė pėr herė tė parė pas shumė kohėsh tė bėjė njė rrėfim nė tė cilin tregon tė vėrtetėn e saj, dhe pakėnaqėsitė qė ajo ka marrė nga thashethemet e shumta. Bertina tregon: Ėshtė mėse normale qė ne shpesh flitemi dhe pėrflitemi nėpėr shumė media pėr ēdo pjesė tė jetės tonė, dhe kėtė e kam pranuar pa problemin mė tė vogėl, pėr aq kohė sa do tė mbajmė statusin e personit publik. Por mė neveriten sė tepėrmi shpifjet dhe shkrimet pa asnjė lloj baze, apo niveli.
Jam ēuditur kur kam lexuar ca poezi, qė janė prej adoleshentėsh, apo thashetheme qė tregonin se kam dėshirė tė kthehem tek Erioni
Bėhem kurioze tė di cili ėshtė burimi i gjithė kėsaj.
Unė zotėroj njė adresė nė Facebook jo me emrin tim, por duke pėrdorur njė nofkė, pikėrisht qė tė jem sa mė private dhe tė evitoj gjėra tė tilla. Rezultoi se nuk e pata gabim kėtė mėnyrė tė vepruari. Sidoqoftė tė gjitha ato qė janė shkruar mė janė dukur komike. Sa i pėrket lidhjes time me Erionin, mė duhet tė sqaroj se ėshtė diēka qė ka pėrfunduar para 6 muajsh dhe unė e kam konsideruar kapitull tė mbyllur kėtė pjesė, tė kaluar tashmė.
E vetmja gjė qė mund tė mbetet nga kjo histori ėshtė respekti pėr ato dy vite tė kaluara dhe respekti pėr Erionin, as mė shumė dhe as mė pak se kaq! Absolutisht nuk do mė pėlqente qė dikush tė luante me imazhin dhe karakterin tim, e ti vinin shtojca qesharake. Nė tė tilla raste do ketė gjithmonė jo thjesht njė reagim, por luftė tė vėrtetė nga ana ime. Besoj se tė njėjtėn gjė do tė bėnin tė gjithė ata qė do ndiheshin tė fyer si nė rastin tim.
Ajo qė kam menduar ėshtė qė ndoshta dikush ka hapur ndonjė adresė me emrin dhe mbiemrin tim dhe ka mundėsi qė kjo tė jetė pėrdorur si informacion pėr thashethemet qė dolėn. Po kjo nuk ėshtė aspak e drejtė, sepse nuk mund tė merret pėr bazė diēka e tillė, e duke u nisur nga kjo tė flitet e tė shkruhet pėr jetėn e dikujt. Unė faktikisht jam mėsuar me shkrime tė llojeve tė ndryshme, por nuk mund tė qėndroja indiferente ndaj publikimeve kaq qesharake,tė cilat mė nxjerrin si njė Bertinė adoleshente. Kėtė nuk do ta lejoj kurrė. /Bluetooth/
No Comment.