BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Pytje per dy gjinite

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Buzqeshje Pytje per dy gjinite

Mesazh nga Vizitor 24/6/2009, 22:59

Ka shume njerez qe jan te kqinje per nga pamja fizike por me sjellje te mira te miresjellshem te kuptushem etj etj... por ka edhe te tjere qe jane te bukur per nga pamja fizike por me sjellje shume te keqija si ps. dehen shajne ngucakeqa ngacmojn njerezit. etj etj... cilen do te zgjidhnit ju kete te keqin lol e me sjellje te mira apo kete te bukurin e me sjellje te kqija?
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Buzqeshje Re: Pytje per dy gjinite

Mesazh nga Vizitor 24/6/2009, 23:07

Bukuria Nuk Vyn Send Kur Bon Keq Vjedh Vran Njerzi me Pare Qka I Vyn Bukuria Ati Personi .... Sod Ka Ardh Ni Kohe E Keqe Rinia Shum Ndryshe Osht Nuk osht Qysh Jon kan Perpara Edhe Dy Gjinit Jon Nisoj Sa Ki Djem Me Sjellje Tkqija Aq Ka Edhe Qika Kshtu Se Une Per Veti Ma Perpara E kisha Mor Ni Qike Me Sjellje Tmira E Mos Tjet E Bukur Se Sa Nje Qike Me Sjellje Tkqija E Tjet E Bukur ........
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 4/7/2009, 17:04

Po mos me marr asnjonin bėn :lol:

I jap tė drejtė Lukas, tė njejtėn pėrgjigje kam dhe unė, sdo i shtoja asgjė mė tepėr postimit tėnd duartrokitje
    Burrelsja
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 21/02/2013
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 1418
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 2783
    <b>Votat</b> Votat : 21

Mesazh nga Burrelsja 14/7/2013, 12:35

Vizitor shkruajti:Ka shume njerez qe jan te kqinje per nga pamja fizike por me sjellje te mira te miresjellshem te kuptushem etj etj... por ka edhe te tjere qe jane te bukur per nga pamja fizike por me sjellje shume te keqija si ps. dehen shajne ngucakeqa ngacmojn njerezit. etj etj... cilen do te zgjidhnit ju kete te keqin lol e me sjellje te mira apo kete te bukurin e me sjellje te kqija?
    Po Flas x veten jam ende 18 vjece dhe kur shoh veten ne pasqyr kam nje ftyr terheqese me ca sy te vegjel ngjyr kafe vetulla me form hund tvogel e vesh norma me ca buz te trasha te theksume edhe nje trup me forma....nga pamja jam simpatike ndersa x sjellje si cun harom me kto veprime me boni jeta e sidomos njerzit aqe mrrethojn
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 15/7/2013, 09:22

Une gjithenje ne jete preferoj boten shpirterore ne vend te asaj fizike. Fundja bukuria me kalimin e kohes vyshket, kurse bota e brendeshme, ajo shpirterore gjithenje eshte e bukur dhe e vlefshme.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 16/10/2013, 15:22

Bukuria tė merr sytė,, sjellja tė merr zemrėn ...

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 15/11/2024, 07:41