Ka shume njerez qe jan te kqinje per nga pamja fizike por me sjellje te mira te miresjellshem te kuptushem etj etj... por ka edhe te tjere qe jane te bukur per nga pamja fizike por me sjellje shume te keqija si ps. dehen shajne ngucakeqa ngacmojn njerezit. etj etj... cilen do te zgjidhnit ju kete te keqin lol e me sjellje te mira apo kete te bukurin e me sjellje te kqija?
2 posters
Pytje per dy gjinite
Vizitor- Vizitor
- Post n°2
Re: Pytje per dy gjinite
Bukuria Nuk Vyn Send Kur Bon Keq Vjedh Vran Njerzi me Pare Qka I Vyn Bukuria Ati Personi .... Sod Ka Ardh Ni Kohe E Keqe Rinia Shum Ndryshe Osht Nuk osht Qysh Jon kan Perpara Edhe Dy Gjinit Jon Nisoj Sa Ki Djem Me Sjellje Tkqija Aq Ka Edhe Qika Kshtu Se Une Per Veti Ma Perpara E kisha Mor Ni Qike Me Sjellje Tmira E Mos Tjet E Bukur Se Sa Nje Qike Me Sjellje Tkqija E Tjet E Bukur ........
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
- Post n°3
Po mos me marr asnjonin bėn :lol:
I jap tė drejtė Lukas, tė njejtėn pėrgjigje kam dhe unė, sdo i shtoja asgjė mė tepėr postimit tėnd
I jap tė drejtė Lukas, tė njejtėn pėrgjigje kam dhe unė, sdo i shtoja asgjė mė tepėr postimit tėnd
Burrelsja- ☆ ViP Nė B'SH ☆
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 21/02/2013
Nr i postimeve : 1418
Pikėt : 2783
Votat : 21
- Post n°4
Po Flas x veten jam ende 18 vjece dhe kur shoh veten ne pasqyr kam nje ftyr terheqese me ca sy te vegjel ngjyr kafe vetulla me form hund tvogel e vesh norma me ca buz te trasha te theksume edhe nje trup me forma....nga pamja jam simpatike ndersa x sjellje si cun harom me kto veprime me boni jeta e sidomos njerzit aqe mrrethojnVizitor shkruajti:Ka shume njerez qe jan te kqinje per nga pamja fizike por me sjellje te mira te miresjellshem te kuptushem etj etj... por ka edhe te tjere qe jane te bukur per nga pamja fizike por me sjellje shume te keqija si ps. dehen shajne ngucakeqa ngacmojn njerezit. etj etj... cilen do te zgjidhnit ju kete te keqin lol e me sjellje te mira apo kete te bukurin e me sjellje te kqija?
Vizitor- Vizitor
- Post n°5
Une gjithenje ne jete preferoj boten shpirterore ne vend te asaj fizike. Fundja bukuria me kalimin e kohes vyshket, kurse bota e brendeshme, ajo shpirterore gjithenje eshte e bukur dhe e vlefshme.
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
- Post n°6
Bukuria tė merr sytė,, sjellja tė merr zemrėn ...