BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rezarta Shkurta: Dua tė jem njė plakė me plot rrudha!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

29052012

Buzqeshje Rezarta Shkurta: Dua tė jem njė plakė me plot rrudha!

Mesazh nga LePuRuShJa

Kėngėtarja Rezarta Shkurta, megjithėse ėshtė shumė e re, mendon se kur tė plaket nuk do tė bėjė asnjė ndėrhyrje plastike, megjithėse nuk ka asgjė kundėr ndėrhyrjeve tė tilla. Kėtė e ka bėrė tė ditur nė “Facebook” ku ka postuar njė status e nxitur nga ndėrhyrjet kirurgjikale qė ka bėrė aktorja e saj e preferuar Meg Ryan. “Pash disa foto tė fundit tė njė ndėr aktoreve tė mia tė preferuara, Meg Ryan. Pėr tė kamufluar atė qė koha do tė bėjė me tė gjithė ne, pra e kam fjalėn kėtu pėr rrudhat, nuk kishte lenė edhe ajo, si njė pjesė e mirė e botės, pa i futur fytyrės sė saj gjilpėra. Edhe pse vetė nuk kam asnjė tė tillė, unė nuk jam kundėr operacioneve, por nuk e di, tek pash kėtė aktore, pėr mua shumė unike dikur, tani e pėrgjithshme, me njė portret as plakė, por as e re, vendosa se dua tė jem njė plakė me flokė tė bardhė dhe plot e pėrplot me rrudha ”, – ka pėrfunduar Rezarta statusin e saj. Meqenėse mendojmė se ėshtė ende herėt pėr kėtė, i themi Rezit pas kėsaj deklarate, “Kurrė mos thuaj kurrė”. /Yllka Selita Koha Jone/
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:38