Nga ajo ēika, Adelina, unė kėrkoj qė tė mos sillet fort kah emri im, sepse ajo e ka treguar veten, ne e kemi pasur njėherė njė duel fizik me tė. Ka forma dhe mėnyra tjera qė ajo ti bėjė vetes reklamė, e jo me emrin tim. Ne e kemi kryer me tė duelin fizik
tjetėr duel me tė nuk pres. E kėshtu ka mohuar edhe kėngėtarja tjetėr e njohur Leonora Jakupi. Leonora duke iu pėrgjigjur Adelina Ismajlit, thotė: Unė skam haber me ato lajme as tė mediave e as asaj ēikės. As ėndėrr e as zhgėndėrr nuk kam pasur njė projekt tė tillė. Po mė duket se asaj nuk ka i mbetur tjetėr send pėr tė qenė ende nė media, veē tė kapet me emrin tim, - thotė Leonora.Kėto fjalė i ka pohuar Leonora Jakupi duke folur e irrituar me Adelina Ismajlin. Dhe reagimi qė citon Presheva Jonė, vjen pak ditė pasi mediat folėn pėr njė pajtim tė mundshėm mes kėngėtares Adelina Ismalji dhe Leonora Jakupit. Nė to thuhej se Adelina Ismalji i kishte lėnė mbrapa mėritė e vjetra dhe i kishte kėrkuar Leonora Jakupit, tė bėnin njė videoklip muzikor kushtuar Kosovės. Pėr ēka Adelina Ismajli i mohon kėto zėra.
Kurse shton duke dhėnė edhe lajmin pėr njė klip tė ri: Unė, kohėve tė fundit nuk mė bie kohė as pėr tė ngrėnė e leje mė tė merrem me tė tjerėt. Aktualisht jam duke u marrė me njė projekt tė ri, me njė videoklip dhe kėngė tė re e cila do tė jetė surprizė ditėve tė ardhshme pėr admiruesit e mi dhe mbarė dashamirėsit e muzikės sonė shqiptare.
E nė fund bėn kėtė apel pėr Adelinėn: Nga ajo ēika, Adelina, unė kėrkoj qė tė mos sillet fort kah emri im, sepse ajo e ka treguar veten, ne e kemi pasur njėherė njė duel fizik me tė. Ka forma dhe mėnyra tjera qė ajo ti bėjė vetes reklamė, e jo me emrin tim. Ne e kemi kryer me tė duelin fizik
tjetėr duel me tė nuk pres.
Leonora Jakupi i tėrheq veshin Adelinės: Kujdes se njė herė e provove duelin me mua!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
No Comment.