BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genta e BB5 harron Rubensin, njė biznesmen 30-vjeēar i ofron jetė tė re nė Amerikė!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

11062012

Buzqeshje Genta e BB5 harron Rubensin, njė biznesmen 30-vjeēar i ofron jetė tė re nė Amerikė!

Mesazh nga LePuRuShJa

Pėr disa nga protagonistėt e reality show-t “Big Brother”, nė pesė vite eksperiencė televizive, jeta u ka ndryshuar vėrtet pas famės. Kėshtu dhe vajza nga Babani i Devollit, Genta Gjalpi, menjėherė pas daljes nga loja ka marrė njė ofertė shumė tė mirė nga njė biznesmen 30-vjeēar me origjinė nga Korēa, i cili i ka bėrė njė ftesė pėr t’u shpėrngulur drejt Amerikės. Ai i ka shprehur simpatinė 23-vjeēares, pėr tė udhėtuar fillimisht drejt SHBA-ve sė bashku, pasi ai ka nėnshtetėsi amerikane. Djali ėshtė ekonomist me profesion dhe ėshtė takuar me Gentėn nė njė nga club-et e njohura tė Korēės, ku dhe janė argėtuar pėr orė tė tėra fundjavėn e kaluar. Djali me emrin Adham, qė shihni nė foto, i ėshtė afruar Gentės pasi e ka ndjekur gjatė lojės sė saj nė “Big Brother”, dhe ka kėrkuar me ngulm miqėsinė e saj. E pyetur nga gazeta “Panorama”, Genta pohoi se “kjo ėshtė nga ofertat qė mė ka suprizuar mė shumė pas daljes sime nga loja dhe qė vjen nga njė fans. Djali fillimisht do mė dėrgojė garancinė nga Amerika, pėr njė udhėtim sė shpejti atje, pastaj le tė shohim”, tha ajo. Genta shtoi se: “Nuk e fsheh qė jeta ime ka ndryshuar tashmė. Po shoh qė kam bėrė pėr vete shumė fansa tė cilėt mė telefojnė pa fund. Tė shumtė janė shqiptarėt jashė vendit, tė cilėt mė ofrojnė pushime nė Itali, Greqi, Maqedoni etj”.

“Rubensin do e hidhja nė gjyq pėr fotot, por s’kam mė kohė tė humb me tė”

“Tashmė do tė shoh pėr tė krijuar njė lidhje tjetėr, pasi historia ime me Rubensin ėshtė njė histori e shkuar, qė ka marrė fund”, thotė Genta. Edhe pse nė Korēė ka mundėsi tė pėrballlet mė shumė me tė, duket se as njėri as tjetri nuk kanė interes pėr ta vazhduar lidhjen, qė ishte ndėrprerė para hyrjes sė saj nė BB5. Por pas publikimit tė disa fotove tė saj intime, dyshimi i Gentės pėr nxjerrjen e tyre ra mbi Rubensin. Dhe pasi ajo u njoh me kėtė fakt brenda nė “BB”, pohoi se sapo tė dilte do hidhte nė gjyq Rubensin pėr kėtė veprim tė tij, qė sipas saj e kishte bėrė pėr hakmarrje. Nė lidhje me kėtė vendim, Genta pohoi se “Tani kam ndryshuar mendim, pasi them qė nėse hap njė ēėshtje gjyqėsore kundėr Rubensit thjesht do tė humb mė shumė kohė pėr tė, gjė qė nuk ia vlen. Tani e tutje jeta ime do i takojė njė tjetėr personi”, thotė Genta. Pas shumė vitesh lidhjeje qė degjeneroi nė konflikt duket se historia e tyre ka marrė fund pėrfundimisht.

Genta: Transformimi im nis nga dhėmbėt, faturėn do e paguajė ArbrI
    Ndėrsa shakaja qė bėnte Genta nė BB me banorėt, se ai ose ajo qė do fitonte 100 milionėt do kontribuonte nė rregullimin e dhėnbėve tė saj, nuk ishte veē shaka. Tashmė Genta po kujdeset pėr look-un e saj, duke filluar nga rregullimi i dhėmbėve. “Kėtė periudhė do merrem me buzėqeshjen dhe faturėn e klinikės do ia jap Arbrit ta paguajė, pasi mė ka dhėnė fjalėn. Ia kam bėrė tė qartė qė, nėse nuk e paguan faturėn, do e degjenoj nė gazeta”, thotė Genta duke qeshur. PanoramaPlus
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:01