Kjo Nate me shi me beri vetum te mendoj per ty ......Zemer tani skam as ne sy duke mendu per ty............
+9
Plaku
Labja
MARINO
Albatros
Tesa
Kushtrimi4
Arlo
Natalie
BELISA
13 posters
Nje foto dhe nje koment..
Vizitor- Vizitor
- Post n°1
Nje foto dhe nje koment..
First topic message reminder :
Kjo Nate me shi me beri vetum te mendoj per ty ......Zemer tani skam as ne sy duke mendu per ty............
Vizitor- Vizitor
- Post n°226
Re: Nje foto dhe nje koment..
Une bregu .. ti vala
Une zėri . ti fjala
Une kėnga .. ti melodia
Une zemra .. ti implusi i rrahjeve te mia
Vizitor- Vizitor
- Post n°227
Te dua aq shum sa te zgjohem ne mes te nates dhe te te them te dua,te te them qe nuk je vetem je me mua,te dua aq shum sa te ndjej nga larg perqafimin tend te ngroht,te dua aq shum sa te ndjej ngrohtesin tende edhe ateher kur esht shum ftoht,te dua aq shum sa te degjoj te gjitha ato qe thua,pa u ndjer keq dhe pa u merzitur,te dua aq shum sa nuk lodhem kurr duke te pritur,te dua aq shum sa gjith je
ten me ty dua ta kaloj,te dua aq shum sa nese e nevojshme dhe me shkretetir vi dhe te kerkoj.te dua aq shum sa dhe ne erresir nuk e kam problem me ty te jetoj,te dua aq shum sa vras kedo qe te lendon,te dua aq shum sa dhe vet zoti nuk e kupton,te dua aq shum sa gjithcka e bej per ty,te dua aq shum sa gjith boten e permbys per ty,te dua aq shum sa mendoj qe bota nuk ka kuptim nese nuk je ti...
Vizitor- Vizitor
- Post n°230
Te lutem me ler te t'harroj . . . Po ta kerkoj si te parin dhe te fundit nder . . . Me ler te te fshi nga kujtesa ime pergjithmone, ashtu sic dora fshin lotet kur syri qan . . . Me ler ta rindertoj dhe nje here boten time, ashtu sic e kisha para se te te njihja ty . . . Me ler te harrohem diku mes asaj qe ndej dhe asaj qe kerkoj . . . Me ler te ec e vetme pa ty ne mendimet e mia, te rrezohem e te ngrihem serish . . . Me ler ti gjunjezohem Zotit, ti lutem te me ndihmoj . . . Me ler aty ku dhe si me gjete, sepse ateher vertet isha e lumtur . . . Por mbi te gjitha me ler dhe pak vend ne zemren tende,( I Dashur ) sepse nga aty marrin jete dhe ditet e mia
Vizitor- Vizitor
- Post n°231
Nese per ty jam emer,
ti per mua je zemer...
Nese per ty jam poezi,
ti per mua je dashuri...
Nese per ty jam diell,
ti per mua je qiell..
Nese per ty jam engjell mbrojtes,
ti per mua je lumturia e botes...
Nese per ty jam embelsira e preferuar,
ti per mua je ylli qe rrugen me ke ndricuar
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
- Post n°232
Nėse jeta tė rrėzon nė gjunjė, mos u dėshpėro, por kujtohu se je nė pozitėn mė tė mirė pėr t'ju lutur Zotit!
Vizitor- Vizitor
- Post n°233
Te lutem mos qaj sonte ti sonte
lot nuk dua te shof tek TI
edhe pse ti nuk me shef me sy
Te qeshura dua te te kujtoj
pranoj qdo gabim , qdo faj
veq te lutem sonte
Ti mos QAJ....
- Shteti :
Gjinia :
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
- Post n°234
Njerėzit qė rrinė nė heshtje janė ata qė kanė mė shumė gjėra pėr tė thėnė...
Nuk rrinė nė heshtje nga frika e fjalės, por flasin vetėm me atė qė ėshtė i zoti ti kuptojė...
Vizitor- Vizitor
- Post n°235
Jetėn pėr ty do ta jap, vetėm ty tė dashuroj.!!
Zemrėn time do ta jap,dhe askush nuk mund tė mė ndalė..
PSE??? Pse qdo nate une tė kujtoj..?
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°236
E vėrtete ėshtė se aeroportet kanė parė puthje mė tė sinqerta sesa sallat e dasmave...
Spitalet kanė dėgjuar mė shumė lutje sesa muret e kishave dhe xhamive...
Rrugėt kanė mėsuar gjėra mė tė rėndėsishme pėr jetėn sesa shkollat...
Qente janė mė besnikė sesa njerėzit....
100 tė mira harrohen dhe 1 e keqe tė kujtohet pėr gjithė jetėn...
Disa e mendojnė jetėn si gjėnė mė tė ēmuar, disa tė tjerė ēdo mėngjesė mendojnė "ditė e bukur pėr tė vdekur"....
Nuk ka rėndėsi ēfarė mendonė se do ndodhi...
Shijo ēdo moment si tė jetė i fundit sepse e djeshmja iku, e sotmja vazhdonė dhe e nesėrmja nuk dihet...!!
Vizitor- Vizitor
- Post n°237
Do ta mesoj eren te thot emrin tend
lulet te ken aromen tende
diellin te perkedhele si dora jote
yjet te shkelqejne si syte e ty
atehere kudo qe te shkoj do jesh perreth meje!
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°238
Nė qoftė se armiku na sjell njė trėndafil, e sjell pėr tė na shpuar me gjembin dhe jo pėr tė na kėnaqur me erėn e tij..
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°239
Dhe njė ditė e re filloi... Faleminderit Zot,, qė mė jepė mundėsinė ta jetojė ...
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°246
Kurrė smund ta dijmė se ēfarė njerėzit mendojnė vėrtetė nė mendjen e tyre ...