Elvana Gjata u shpall mbrėmjen e sė enjtes si fituesja e edicionit tė trete tė spektaklit Dancing With The Stars Albania. Kėshtu Elvana ka fituar ēmimin e madh, njė apartament luksoz, qė e merr si njė dhuratė fantastike pėrveē trofeut tė Dancing 3. Nė finale Elvana u pėrball me kėngėtarin Vedat Ademi dhe fitorja nė fakt ishte e vėshtirė pasi pikėt e tė dyve ishin shumė afėr njėri-tjetrit. Pas marrjes sė ēmimit, kėngėtarja shprehu falėnderime pėr ata qė e mbėshtetėn. Jam jashtėzakonisht shumė e emocionuar. Ndjej qė kam fituar me tė vėrtetė shumė. Kjo ishte njė eksperiencė e jashtėzakonshme qė unė e prisja, sepse qė e vogėl kam dashur tė merrem me balet. Dhe tani kam fituar njė eksperiencė tė jashtėzakonshme qė do tė vlejė nė karrierėn time ndaj i faleminderit publikut qė mė bėri tė fitoja kėtė garė sot, u shpreh plot emocione Elvana.
Fitues i ēmimit tė dytė, Vedat Ademi po ashtu ishte i kėnaqur: Ka qenė vėrtetė eksperiencė e paharrueshme pėr mua. Dua tė falėnderoj familjen time nė radhė tė parė, dy prindėrit e mi, dy vėllezėrit e mi dhe motrėn time. Sigurisht qė tė gjithė produksionin, pėrfshirė tė gjithė stafin. Pa diskutim pėrshėndes jurinė qė na ka mbėshtetur. Sigurisht falėnderoj Enadėn dhe Gertin, tha Ademi.
No Comment.