BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elvana Gjata fiton “Dancing With The Stars Albania 3″

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

15062012

Buzqeshje Elvana Gjata fiton “Dancing With The Stars Albania 3″

Mesazh nga LePuRuShJa

Elvana Gjata u shpall mbrėmjen e sė enjtes si fituesja e edicionit tė trete tė spektaklit Dancing With The Stars Albania. Kėshtu Elvana ka fituar ēmimin e madh, njė apartament luksoz, qė e merr si njė dhuratė fantastike pėrveē trofeut tė “Dancing 3”. Nė finale Elvana u pėrball me kėngėtarin Vedat Ademi dhe fitorja nė fakt ishte e vėshtirė pasi pikėt e tė dyve ishin shumė afėr njėri-tjetrit. Pas marrjes sė ēmimit, kėngėtarja shprehu falėnderime pėr ata qė e mbėshtetėn. “Jam jashtėzakonisht shumė e emocionuar. Ndjej qė kam fituar me tė vėrtetė shumė. Kjo ishte njė eksperiencė e jashtėzakonshme qė unė e prisja, sepse qė e vogėl kam dashur tė merrem me balet. Dhe tani kam fituar njė eksperiencė tė jashtėzakonshme qė do tė vlejė nė karrierėn time ndaj i faleminderit publikut qė mė bėri tė fitoja kėtė garė sot”, – u shpreh plot emocione Elvana.

Fitues i ēmimit tė dytė, Vedat Ademi po ashtu ishte i kėnaqur: “Ka qenė vėrtetė eksperiencė e paharrueshme pėr mua. Dua tė falėnderoj familjen time nė radhė tė parė, dy prindėrit e mi, dy vėllezėrit e mi dhe motrėn time. Sigurisht qė tė gjithė produksionin, pėrfshirė tė gjithė stafin. Pa diskutim pėrshėndes jurinė qė na ka mbėshtetur. Sigurisht falėnderoj Enadėn dhe Gertin”, – tha Ademi.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:40