BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Femrat e ekranit, pėr kė bėjnė tifo nė Kampionatin Europian!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

18062012

Buzqeshje Femrat e ekranit, pėr kė bėjnė tifo nė Kampionatin Europian!

Mesazh nga LePuRuShJa

Kėtė javė kanė qarkulluar kudo fotot e kancelares Angela Merkel, e cila dukej tifozja mė e ēmendur e Gjermanisė, pavarėsisht kostumit qė mbante veshur dhe postit tė saj tė rėndėsishėm. Megjithatė nuk ėshtė vetėm kancelarja gjermane, nga femrat e politikės, televizionit apo modės, qė i kanė sytė tė drejtuara nga fusha e blertė ku luan skuadra e preferuar e tyre nė kėtė Kampionat Europian tė futbollit. Vajzat e njohura tė ekraneve tona, tė cilat i shohim shpesh nė emisione tė ndryshme e tė suksesshme, vijnė duke na treguar se pėr kė bėjnė tifo nė kėtė Europian. Secila prej tyre ka nga njė skuadėr tė ndryshme, e nėse iu ėshtė krijuar bindja qė nė Shqipėri ka shumė tifozė tė Italisė, sidomos femra, ndėr personazhet tona vetėm njėra ka qėlluar tė jetė me kėtė skuadėr. Tė tjerat i zbuloni mė poshtė.

Amarda Toska: Prezantuesja e “Dancing with the stars”, Ami na ka zbuluar se ėshtė njė tifoze e zjarrtė e kombėtares spanjolle”. “Jam me Spanjėn, edhe pse nuk jam shumė e dhėnė pas lojtarėve”, – ka thėnė ajo e pyetur nėse ka njė lojtar tė preferuar. “Mė tėrheq Spanja si vend dhe loja e tyre. Kam rreth 5 vjet qė jam me spanjollėt”, – ka treguar Amarda, njė nga prezantueset mė simpatike.

Albana Osmani: Prezantuesja simpatike e njė sėrė emisionesh nė “Top-Channel” ėshtė tifoze e Kroatėve. “Jam me Kroacinė, sepse janė ballkanas. Unė nė rastin konkret, duke qenė shumė jashtė futbollit nė pėrgjithėsi, pėlqimin e kam tė stilit tė Eurovizionit, ngaqė i kemi komshi”, – thotė Albana, ndėrsa tregon se nuk ėshtė “e ēmendur” pas ndonjė futbollisti nė veēanti.

Marina Vjollca: Bukuroshja Marina Vjollca ėshtė tifoze me Gjermaninė. Kjo ėshtė skuadra e preferuar e prezantueses simpatike tė emisionit qė i dedikohet futbollit “Procesi sportiv” nė Top-Channel. Nėse Gjermania do tė ketė ndeshje ku do tė humbasė, me siguri qė Marina do ta ketė tė vėshtirė tė thotė fjalė tė mira pėr skuadrėn kundėrshtare me atė tė zemrės sė saj. Aq mė tepėr nė njė studio ku komentohet gjithēka rreth lojės dhe gabimeve qė bėhen nė fushė.

Arbana Osmani: Sapo ka mbaruar “Big Brother” dhe Arbana, tė parėn gjė qė ka menduar ka qenė tė bėjė disa ditė pushim. Megjithatė, edhe pse larg Tiranės, kjo nuk do tė thotė se personazhet tanė qėndrojnė larg tė parit tė ndeshjeve. Arbana, edhe pse vetė nuk ėshtė ndonjė tifoze e zjarrtė, ka treguar se mbėshtet partnerin e saj. “Unė nuk jam fare e apasionuar pas futbollit, por meqenėse i dashuri im ėshtė me Gjermaninė, edhe unė bėj tifo pėr kėtė skuadėr”, – ka thėnė me nota humori Arbana.

Xhemi Shehu: Xhemi duket se ėshtė njė nga tifozet mė tė qėndrueshme tė vajzave tona tė ekranit. Qysh e vogėl ajo tregon se ka qenė tifoze e Anglisė, kjo pasi siē thotė ajo, “nė shtėpi jam rritur me frymėn e anglezėve”. Jam me anglezėt prej vitesh, edhe pse i konsideroj pa fat nė futboll, por shpresoj qė t’ia dalin kėtė herė ngaqė ka ndryshuar edhe trajneri”. Nėse nuk e fiton Anglia, le ta fitojė kush tė dojė pėrveē Gjermanisė, ka thėnė Xhemi, edhe pse ka shtuar duke qeshur se me kėtė tė fundit kushedi sa tifozė tė Gjermanisė do tė ketė kundėr.

Stela Kotri: Prezantuesja e emisionit tė mėngjesit nė “Vizion +”, Stela Kotri edhe pse nuk bėn tifo pėr ndonjė skuadėr nė veēanti, ajo nė kėtė Europian duket se ėshtė tifoze me portierin e Spanjės, Kasijas. “Nuk shoh shumė futboll, ndėrsa lojtari i preferuar ėshtė portieri i Spanjės, pasi e mbaj mend qysh e vogėl”, – ka thėnė Stela pėr “Mapomania”.

Lori Haxhiu: Njė nga prezantueset mė tė reja qė iu zgjon ēdo ditė me emisionin e saj “Agon” nė “AS”, Lori Haxhiu ėshtė njė tifoze e ēmendur e italianėve. Ėshtė skuadra e saj e zemrės, tė cilėn nuk do ta braktiste dot. S’ka se si tė ndodhė ndryshe, pasi ajo jo vetėm qė ndjek ēdo ndeshje tė Italisė, por ėshtė e informuar edhe pėr ēdo lojtar dhe karrierėn e tij nė veēanti. E meqė jemi tek lojtarėt, i preferuari i saj ėshtė portieri Gianluigi Buffon, kapiteni i Italisė, i cili ėshtė vlerėsuar para pak kohėsh si portieri mė i mirė nė 25 vitet e fundit. MAPO
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:55