Meda ėshtė djali nga Prishtina qė prej vitesh mbizotėron nė skenėn e muzikės popullore dhe sėrish nuk ndalon sė punuari e prodhuari. Sė shpejti do prezantoj njė projekt tė veēantė pėr fansat e mi. Kam punuar shumė dhe tė shohim si do pritet, thekson Meda pėr Pasdite nė Top Channel. Gjithashtu prej kohėsh ai ėshtė lakuar si njė nga kėngėtarėt absolutisht mė tė paguar nė tregun shqiptar tė muzikės live, rrjedhimisht si njė nga artistėt mė tė pasur shqiptarė. Skena, hotele, udhėtime e para, por nė fund secili nga ne dorėzohet nė shtėpi. Meda, edhe pse modest, nuk ka njė shtėpi tė shėmtuar. Por, kėmbėngul: Shtėpia ime ėshtė e zakonshme, ėshtė si tė tjerat. Nuk ka asgjė tė veēantė aty. Meda mbase nuk di si ta arredojė njė shtėpi, por e di shumė mirė se ēfarė i pėlqen: Mė pėlqejnė shumė oxhaqet dhe nė shėpi kam dy.
Meda jeton sė bashku me prindėrit e tij.
Unė mė shumė e kaloj kohėn nė hotele. Edhe kur jam nė shtėpi mė duket vetja si nė hotel. Megjithatė kur rri nė banesėn time ėshtė kėnaqėsi mė e madhe, shprehet Meda.
Shpesh tė paragjykuar, duket se kėngėtarėt e muzikės popullore janė mė tė vetėdijshmit pėr produktin e tyre dhe tregut tė cilit i drejtohen. Meda e di se ēfarė duan shqipfolėsit.
Me muzikėn popullore kam punuar deri mė sot dhe kam dalė shumė mirė. Gjithmonė kam fituar mirė nga profesioni im sepse njerėzit mė kanė pranuar, thekson kėngėtari.
Unė nuk kam kohė tė qėndroj 2-3 javė nė festivale pėr njė kėngė sepse nuk mund ti lė angazhimet e mia, deklaron Meda.
No Comment.