Ata ishin tė lumtur. Njė dashuri e madhe i bashkonte....Por njė nat papritur.... Ajo: u sėmur,kishte dhimbje shum_Ai:u bė merak,gjith naten,nk flejti gjum_Ajo: Gjithmon dhe mė shum prej sėmundjes rėndohej_Ai: gjat gjith kohes,para zotit,i ulur nė gjunj,pėr shėrimin e saj.lutej,pėrgjėrohej....Por kur shkuan nė spital zbuluan,qė Ajo: nga kanceri vuante_Ai: e dinte qė shum shpejt do ndaheshin dhe vetėm qante.Ajo: e pa duke qar dhe i tha: zemra ime vazhdo jetėn tėnde,se unė s'kam shėrim_Ai:Nuk do e bej kurr,shpirti im. Gjithmon do te qėndroj pran_Ajo: e pa nė sy dhe mes lotesh i tha,Te kam shum xhan_Ai: pran deri nė diten e fundit i qėndroj_Ajo: me fjalėn tė dua zemra ime, duke thėn. Jet ndėrroj_Ai: nuk fliste fare,vetźm derdhte lot.Por 1 dit prindėrit e tij pan,qė lotėt e tij kishin shteruar, vajten ta perkedhelnin. Por kur e prekėn,ai kish ngrir,zemra i kish pushuar. Ne dor mbante 1 letėr,ku ish sh shkruar,me falni,por do shkoj ne boten tjetėr.Se zemra ime,ka ditlindjen sot dhe vetem se lė dot
:'(
:'(