BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adelina Tahiri: Ezelin e kam takuar, por smė kėrkoi numrin e telefonit!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

21072012

Buzqeshje Adelina Tahiri: Ezelin e kam takuar, por smė kėrkoi numrin e telefonit!

Mesazh nga LePuRuShJa

Kėngėtarja Adelina Tahiri ditėve tė fundit ėshtė pėrfolur shumė, lidhur me tregimin e saj pėr takimin me aktorin e serialit tė njohur turk ‘Ezel’, Kenan Imirzalioglu. Mediat publikuan njė rrėfim tė Adelinės, ku thuhej se aktori turk, i njohur mė shumė me rolin e ‘Mehmet Kosovės’, ishte ‘magjepsur’ nga bukuroshja shqiptare dhe madje i ka kėrkuar tė shkėmbejnė edhe numrat e telefonit, por Adelina e kishte refuzuar. Por vetė kėngėtarja ka mohuar tė ketė qenė ky rrėfimi i saj. ‘Nuk kanė nevojė gazetarėt t’i transformojnė deklaratat e mia! Shkruajnė gjėra tė pavėrteta qė nuk janė tė thėna nga unė! Nė lidhje me Ezelin!’, ka shėnuar ajo nė faqet e saj nė Facebook dhe Twitter. ‘S’ėshtė aspak e vėrtetė ajo qė shkruhet! E kam takuar njė herė rastėsisht dhe asnjė gjė tjetėr…
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 08:54