Teuta Kurti njė besimtare e devotshme, veē agjėrimit kryen dhe ritet e tjera!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Filloi muaji i shenjtė i ramazanit dhe duket se besimi ėshtė ruajtur mė shumė edhe te personalitetet publike tė artit, tė cilėt me gjithė angazhimet e tyre muzikore nė kėtė sezon vere, vazhdojnė tė agjėrojnė. E pėrkushtuar ndaj fesė ėshtė edhe kėngėtarja e njohur Teuta Kurti e cila pėrveē agjėrimit tė Ramazanit i kryen edhe ritet fetare. Agjėrimin e Ramazanit e kam mbajtur pėrherė qė nė moshėn e adoleshencės, ndonėse pėr mua ky muaj ėshtė muaji mė i bekuar dhe mė i adhuruar. Kėtė pėrkushtim e kam nga familja ime e cila i pėrkushtohet fesė sonė myslimane dhe unė e trashėgoj nga ta. Fatmirėsisht edhe familja e bashkėshortit ėshtė e dhėnė pas fesė dhe kėshtu qė jam e lumtur pėr kėtė fakt. Unė pėrveē qė agjėroj i kryej edhe ritet fetare siē ėshtė falja e namazit dhe thėnė tė vėrtetėn ndjehem shumė mirė shpirtėrisht kur kryej obligimet fetare ndaj Allahut, ėshtė shprehur ajo nė njė prononcim tė dhėnė pėr mediat. Koha Jone
No Comment.