BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teuta Kurti njė besimtare e devotshme, veē agjėrimit kryen dhe ritet e tjera!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

23072012

Buzqeshje Teuta Kurti njė besimtare e devotshme, veē agjėrimit kryen dhe ritet e tjera!

Mesazh nga LePuRuShJa

Filloi muaji i shenjtė i ramazanit dhe duket se besimi ėshtė ruajtur mė shumė edhe te personalitetet publike tė artit, tė cilėt me gjithė angazhimet e tyre muzikore nė kėtė sezon vere, vazhdojnė tė agjėrojnė. E pėrkushtuar ndaj fesė ėshtė edhe kėngėtarja e njohur Teuta Kurti e cila pėrveē agjėrimit tė Ramazanit i kryen edhe ritet fetare. “Agjėrimin e Ramazanit e kam mbajtur pėrherė qė nė moshėn e adoleshencės, ndonėse pėr mua ky muaj ėshtė muaji mė i bekuar dhe mė i adhuruar. Kėtė pėrkushtim e kam nga familja ime e cila i pėrkushtohet fesė sonė myslimane dhe unė e trashėgoj nga ta. Fatmirėsisht edhe familja e bashkėshortit ėshtė e dhėnė pas fesė dhe kėshtu qė jam e lumtur pėr kėtė fakt. Unė pėrveē qė agjėroj i kryej edhe ritet fetare siē ėshtė falja e namazit dhe thėnė tė vėrtetėn ndjehem shumė mirė shpirtėrisht kur kryej obligimet fetare ndaj Allahut”, ėshtė shprehur ajo nė njė prononcim tė dhėnė pėr mediat. Koha Jone
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 05:16