BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rita Ora: Nėna nuk besoi se do bėhesha yll

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

22082012

Buzqeshje Rita Ora: Nėna nuk besoi se do bėhesha yll

Mesazh nga Vizitor

Rita Ora: Nėna nuk besoi se do bėhesha yll Rita-ora10Pop ylli shqiptar me famė botėrore, Rita Ora, ka deklaruar se nė fillim kur ajo u ka thėnė prindėrve se do tė fillonte karrierėn e kėngėtares, ata nuk kishin besuar se ajo vėrtet mund ta bėnte kėtė.
    Rita, e cila u rrit nė Londėr, por qė ka prindėr kosovarė dhe ėshtė lindur nė Kosovė, ka arritur tė prekė majat e top listave britanike dhe botėrore, ndėrsa tani kur po lanson albumin e saj tė ri “ORA”, ėshtė vėnė mė shumė se kurrė mė parė nė pah jeta e saj private, pėr tė cilėn janė entuziaste mediat e huaja.
    “Nuk e di se nga e kam marrė kėtė zeje. Askush nė familjen time nuk ėshtė muzikant. Kur u kam thėnė prindėrve: ‘Ok, dua tė kėndoj’. Ata thejsht ishin: ‘Huh?’”.
    “Nėna ime nuk ishte e sigurtė nėse unė do tė mund tė kėndoja dhe kur erdhi nė kor tė mė dėgjojė, atėherė ajo e kuptoi talentin tim. Por, prindėrit e mi gjithmonė dėgjonin muzikė nė shtėpi dhe nėna ime vallėzonte me kėngėt e Tina Turner nė kuzhinė. Sigurisht, duket ta kem marrė prej saj talentin”, ka thėnė Rita.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 05:21