BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Noga largohet nga muzika!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

23082012

Buzqeshje Noga largohet nga muzika!

Mesazh nga LePuRuShJa

Tinejxheri nga Prishtina, Agon Abdullahu, i njohur si Noga ‘beatbox’, ka vendosur qe te largohet nga muzika, per t’iu perkushtuar shkollimit. Pas Ledrit, eshte Noga ai qe le muziken per shkaqe familjare dhe per shkaqe te shkollimit, pas nje karriere mjaft kontraverse, e cila u shoqeruar me hite dhe me polemika te shumta mbi talentin e tij ne ‘beatbox. “Kam vendosur te heq dore nga muzika. Kete po e bej per hire te familjes time dhe me se shumti per hire te vetvetes. Dua te vazhdoj shkollimin, pasi e kam enderr te behem nje farmacist dhe biznesmen i suksesshem, ashtu sikurse babai im. Eshte ai i cili me ka inspirur qe te largohem nga muzika, per t’u larguar keshtu dhe nga syri i mediave dhe nga syri i publikut”. “Falenderoj te gjithe bashkpunetoret e mi te cilet me kane perkrahur ne karrieren time te deritanishme, e cila ishte mjaft e veshtire. Une po largohem dhe nuk e kam ndermend te kthehem, pasi me presin angazhime tjera jetesore dhe familjare tani e tutje”, ka deklaruar Noga. Largimi i Noges vjen pas nje karriere trivjecare relativisht te suksesshme, me disa hite dhe shume videoklipe te cilat kane me miliona klikime ne YouTube. Ai njihet per kenget “Souljah”, “Tequila Vava” dhe “Kete Nate”. /Telegrafi/
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 08:01