BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adrian Gaxha: Pushimet kalohen bukur edhe pa femra!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

10092012

Buzqeshje Adrian Gaxha: Pushimet kalohen bukur edhe pa femra!

Mesazh nga LePuRuShJa

Dhe nė atė vend qė jam unė, nuk shkėputem dot. Po tė jetoja nė ndonjė vend ekzotik, tė frekuentuar nga femrat, do t’i shfrytėzoja pauzat, ndėrsa kėtu thjesht shkoj nė ndonjė pishinė nė Shkup me miqtė e mi. Edhe pse me kohė kishte planifikuar tė bėjė pushime me shoqėrinė e tij, mė nė fund realizohet plani i kėngėtarit dhe sė bashku me disa miq tė tij pėr momentin po shijon rrezet e diellit nė Selanik tė Greqisė, duke e lėnė kėshtu studion muzikore pėr pak ditė. ”Gjithė verėn nuk kam mundur tė largohem nga studioja dhe tė bėj pushime, edhe pse shpresoja pėr nja 10 ditė diku rreth plazhit, por edhe kėtė vit mezi ia arrita. Dhe nė atė vend qė jam unė, nuk shkėputem dot. Po tė jetoja nė ndonjė vend ekzotik, tė frekuentuar nga femrat, do t’i shfrytėzoja pauzat, ndėrsa kėtu thjesht shkoj nė ndonjė pishinė nė Shkup me miqtė e mi.

Por nuk qahem, sepse sė shpejti do tė bėj promovimin e materialeve tė reja nė vend dhe jashtė”, thekson Adriani. Rreth fjalėve se nuk ka dashur tė shkojė me pushime pėr shkak se nuk ka femėr pranė vetes, pasi para njė kohe ka ndėrprerė lidhjen me Luanėn, Adriani pėrgjigjet: ”Jo, ajo qė jam pa femėr kėtė periudhė, aspak nuk ndikon nė kėnaqėsinė dhe predispozitėn pėr ta shijuar verėn. Mendoj se edhe pa njė femėr do tė kaloja bukur kudo qė tė pushoja, dhe tė jem shumė i sinqertė, unė kur shkoj me pushime mė mungon vetėm qeni im, Simba”, thekson Gaxha.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 07:25