BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

90-vjeēari viziton ēdo ditė tė njėjtin lokal, pėr 72 vite rresht!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Buzqeshje 90-vjeēari viziton ēdo ditė tė njėjtin lokal, pėr 72 vite rresht!

Mesazh nga LePuRuShJa 11/9/2012, 23:49

90-vjeēari viziton ēdo ditė tė njėjtin lokal, pėr 72 vite rresht! Largea_artur111347393925

Ėshtė njė ndėr personat mė tė rregullt nė botė pėr konsumimin e pijes alkoolike dhe jo vetėm.
    Ai gjithashtu ėshtė edhe personi mė strikt nisur nga fakti se konsumimin e pijes alkoolike e ka realizuar nė tė njėjtin lokal pėr 72 vite rresht.

ėhet fjalė pėr 90-vjeēarin, Arthur Reid, i cili ėshtė person tepėr i rregullt, pasi shkon nė tė njėjtin lokal prej shumė kohėsh.

Madje pronarėt e lokalit i kanė dhuruar atij njė pllakatė prej ari pėr 90-vjetorin e lindjes, tė vendosur nė karrigen e tij tė preferuar, ku ėshtė i gdhendur emri dhe mbiemri, si dhe viti i lindjes sė tė moshuarit

“Gjithnjė kam punuar shumė dhe jam argėtuar duke vizituar lokalin. Kurrė nuk e kam parė tė nevojshme pėr tė vazhduar mė tej”, shprehet 90-vjeēari.

Njėri prej klientėve shprehet se nė momentin qė nuk e shohin Arthur nė orarin e tij tė caktuar, ata tė gjithė njėzėri pyesin se ku ndodhet i moshuari.

Ora ėshtė 16/11/2024, 11:07