Rikthehemi pas tre vjetėsh pėrsėri me njė klip. Kėtė kėngė rrėqethėse e kemi punuar pėr dy vjet dhe kėndojmė sė bashku me Shqipe Kastratin, qė konsiderohet mbretėresha e muzikės popullore, e cila jeton prej 20 vjetėsh nė Amerikė, tha Flori duke folur pėr angazhimet personale nė fushėn e muzikės. Flori dhe Argjend Lloga, dy vėllezėr kėngėtarė nga Maqedonia, shumė kėngėtarėve nga Shqipėria, Kosova e Maqedonia u kanė dhėnė shansin pėr koncerte nė New York, Chicago, Boston Connecticut apo Detroit, pasi ata jetojnė nė SHBA. Pas tre vjetėsh pauze ata rikthehen mė njė klip tė titulluar Gurbeti, ndėrsa rrėfejnė pėr paratė e koncerteve nė SHBA tė kėngėtarėve tė njohur. Rikthehemi pas tre vjetėsh pėrsėri me njė klip. Kėtė kėngė rrėqethėse e kemi punuar pėr dy vjet dhe kėndojmė sė bashku me Shqipe Kastratin, qė konsiderohet mbretėresha e muzikės popullore, e cila jeton prej 20 vjetėsh nė Amerikė, tha Flori duke folur pėr angazhimet personale nė fushėn e muzikės.
Por ndėrkohė ėshtė folur pėr Florin se jeton atje mes bizneseve tė restoranteve, shtėpive luksoze dhe makinave tė shtrenjta. Mund tė na tregosh mė shumė pėr jetėn qė bėni nė SHBA?
Ai ėshtė edhe menaxher koncertesh nė Amerikė, ku fton kėngėtarė nga Shqipėria, Kosova e Maqedonia.
I pyetur se sa fitojnė kėta kėngėtarė pėr njė koncert nė SHBA, Flori u pėrgjigj: Kėngėtarėt qė i kam ndihmuar pėr koncerte nė Amerikė janė: Adelina Ismajli, Soni Malaj, Greta Koēi, Silva Gunbardhi, Sinan Hoxha, Shpat Kasapi, Blero, Labinot Tahiri, Altin Shira etj. Kėngėtarėt i kam ndihmuar qė tė fitojnė ata para, pasi personalisht nuk kam dalė asnjėherė i fituar nga ata. Harxhimet pėr njė koncert arrijnė diku 10 mijė deri nė 15 mijė dollarė, ndėrsa dy koncerte kanė shkuar mė shumė se 20 mijė dollarė me kėngėtarėt e sipėrpėrmendur. Adelina Ismajli ėshtė paguar 6 mijė dollarė. Ndėrsa kėngėtarėt e tjerė paguhen nga 1 500 deri me 2 000 dollarė pėr koncert./yllpress/
No Comment.