Flet Najada (Noēja). Pendimi pse u fut nė "Big Brother", lidhja e dėshtuar me Olsin dhe dėshira pėr tė vazhduar Akademinė e Policisė. Shpjegon batutėn: "Kur thashė qė kam pasur 300 dashnorė, bėra shaka."
Lidhja me Olsin? I dhashė fund. Dua tė bėhem police! Bjordi dhe Adela? Ēift pa lidhje!Pėr momentin ėshtė nė qetėsi. Zhurma e madhe pas daljes nga "Big Brother", tashmė nuk dėgjohet mė. Lidhja me Olsin ka pėrfunduar dhe Najada Hamzaj (Noēja), tani pret tė mbarojė studimet pėr pikturė. Mė vonė?
Nuk i dihet, ndoshta do e shohim police. Kjo ėshtė dėshira e saj, tė fillojė njė fakultet tė dytė pėr Akademinė e Rendit. Ėshtė shumė pėrfolur pėr gjithēka qė solli nė njė reality show, megjithėse karakterizohet nga moskokėēarja dhe dhėnia fund e njė lidhjeje, kur ajo nuk funksionon ashtu siē duhet. Kėshtu ka bėrė edhe me Olsin. Para 4 muajsh, ajo pohon se i ka bėrė tė ditur atij se nuk mund tė vazhdonte mė me tė.Vajza fierake, sot pohon se ėshtė vetėm dhe e qetė. Ka disa projekte afatgjata pėr vete, qė kėrkojnė kohė. Nė njė intervistė pėr Sh2-shin, ajo rrėfen jetėn e momentit dhe planet pėr tė ardhmen. Mendimin pėr banorėt e rinj tė "Big Brother"-it dhe marrėdhėniet me ta.
Me ēfarė po merret Najada tani?
Sapo mbarova vitin e tretė tė shkollės pėr pikturė. Duhet tė diplomohesha kėtė vit, po e pėr shkak tė futjes nė "Big Brother", e humba njė vit, kėshtu qė vitin tjetėr e mbyll. Gjatė kėsaj kohė kam qenė menaxhere nė njė lokal, por qė tani e kam lėnė edhe punėn.
Tė ndihmoi fama e momentit pėr t'u pranuar nė njė vend pune?
Po, sepse menaxherėt tani i marrin mė shumė pėr imazh, se sa ai mund tė dijė ta bėjė atė punė.
Cili ishte ndryshimi nė jetėn tėnde, pas "Big Brother"-it?
Mua, nė fakt, dalja nga "Big Brother"-i mė mori negativisht dhe jo nė mėnyrė pozitive. Njė vit shkollė e humba, mė parė punoja nė njė studio pikturash, isha shumė mirė para se tė futesha aty. Pastaj, kur dola, punėn nuk e kisha mė. Pėr mua rezultoi thjesht njė humbje kohe.
Shkolla e pikturės ka qenė njė zgjedhje e juaja apo...?
Kam pas talent qė e vogėl. Pikturoja shumė, ēdo gjė qė shihja. Edhe nė shkollė tė mesme kam qenė nė lice. Kjo degė nuk ka qenė e rastėsishme pėr mua. Mė pėlqejnė pikturat abstrakte dhe kėtu pėrqendrohem mė shumė kur pikturoj. Mė pėlqen tė punoj dhe tė pėrcjell atė qė tė tjerėt nuk e shohin nė jetėn e pėrditshme.Tani, si degė tė dytė dua tė vazhdoj Akademinė e Rendit. Mė pėlqen uniforma e policisė dhe, pse jo, njė ditė mund tė jem pjesė e saj. Kam qejf punėt qė nuk janė monotone. Ajo nuk ėshtė monotone si punė, sepse njihesh mė shumė njerėz dhe me histori tė ndryshme.
Vazhdon lidhja juaj me Olsin?
Jo, u bė kohė qė nuk jemi mė bashkė, gati mė shumė se 4 muaj. Jemi shfaqur bashkė nė ekrane, por jo se kemi qenė tė lidhur. Ne takohemi bashkė, kur na rastis, por qėllimisht jo, nuk ndodh. Ndenjėm sa ndenjėm dhe unė nuk e shtyja dot mė atė lidhje. Nuk mė pėlqente mė, edhe kaq. Nė pamje tė parė duken shumė mirė, por nė brendėsi nuk janė ashtu si duken. Unė nuk kisha menduar fejesė apo martesė mė tė...
Kush e mori vendimin, ti apo ai?
Unė. Ai ėshtė tip neglizhent dhe njerėzit e tillė unė i kam bezdi. Ne morėm shtėpi dhe kur jeton me njė njeri, dalin edhe defektet mė tė vogla pastaj.
Qė kur i ke shkėputur lidhjet me Olsin, ka njė person tjetėr nė jetėn tuaj?
Jo, momentalisht jo. Njohje kalimtare, por asgjė konkrete. Kam vendosur qė pėr njė periudhė kohe tė qėndroj vetėm.
Ēfarė duhet tė ketė njė mashkull qė tė jetė me ty?
Tė jetė i bukur nė gjeste, veprime dhe sa mė i thjeshtė dhe jo me komplekse.
E ke ndjekur "BB2"-shin dhe historitė qė dolėn prej aty?
E kam ndjekur, jo me pėrkushtim tė madh, por kur kam pas kohė e kam ndjekur. Mė pėlqeu shumė qė fitoi Qetsori, ia kam thėnė edhe nė sy, se e meritonte. Ndėrsa pėr Bjordin dhe Adelėn, mė duken njė ēift pa lidhje fare.Ai si fėmijė i pėrkėdhelur, ajo si...
Tatuazhi i shqiponjės bie nė sy. Tė ngacmojnė, tė hedhin batuta lidhur me tė?
Po, gjithmonė kanė hedhur. Nuk pendohem, kam 7 tatuazhe. Shqiponjėn e kam krijuar vetė dhe e kam bėrė gjatė periudhės kur kam qenė nė Itali. Kam jetuar 5 vjet atje. Por jam mė shumė e fiksuar tek thonjtė, kujdesem shumė pėr ta.
Gjatė qėndrimit tuaj nė "Big Brother", ka qarkulluar njė batutė qė, Noēja ka 300 tė dashur. Ēfarė tė vėrtete ka kėtu?
(Qesh). Unė e kam thėnė atė pėr humor, pasi njėra nga vajzat thoshte se jam e virgjėr, tjetra thoshte se kam pas njė tė dashur, ky ėshtė i dyti. Asnjėra nuk tregonte tė vėrtetėn, ishin shumė tė rezervuara kur flisnin.Edhe unė, tani, pėr tė ngacmuar kėto, i thashė: Epo mirė, ju keni pasur nga njė nga dy, unė ka pasur 300 tė dashur. Dhe ngeli kjo batutė, madje, mė kujtohet qė isha njė javė nė nominim, dhe mė thonė kėto gocat: bėjė gati, valixhet se do ikėsh sot.U thashė: unė tė bėjė gati valixhet, po sikur 300 dashnorėt e mi tė mė votojnė, unė nuk dal nga shtėpia, e dini ju apo jo, ato rrinin shikonin njėra-tjetrėn nė sy. (Qesh). Edhe sikur tė kisha 300, nuk mė del koha, se unė 24 vjeē nuk i kam bėrė ende.
Tė bezdisin ende nė rrugė pėr shkak tė famės televizive?
Po, shumė. Siē e thashė, jam penduar, se nė fund tė fundit, pėrveēse acarim, nuk ėshtė se mė dha diēka tjetėr tė qenit e njohur. Nuk guxoj dot tė dal tė blej bukė nė dyqan, se fillojnė komshinjtė pastaj: ua, shiko si qenka veshur Noēja. Po edhe unė njeri jam.
Po pushimet ku do i kalosh?
Nė Vlorė dhe nė Turqi.
PYETĖSORI I PRUSTIT
Ēfarė ėshtė lumturia absolute pėr Najadėn?
Familja, shėndeti dhe ca lekė nė xhep.
Ēfarė ju bėn tė zgjoheni nė mėngjes?
Plani qė kam nė mendje pėr atė ditė.
Hera e fundit qė keni qeshur me shpirt?
Dje, kur isha tek parukieri.
Tipari kryesor i karakterit tuaj?
Sinqeriteti.
Defekti juaj kryesor?
Jam shumė gjumashe.
Ndaj cilave gabime jeni mė tolerantė?
Ndaj atyre qė bėhen pa vetėdije dhe qė nuk pėrsėriten.
Hera e fundit qė u pėrlotėt?
U bė kohė, para 4 muajsh, mbase.
Me cilat personalitete historike identifikoheni mė shumė?
Me asnjė.
Udhėtimi juaj i preferuar?
Mua mė pėlqejnė shumė udhėtimet, ku do qė tė jetė, mė mjafton tė udhėtoj.
Shkrimtarėt tuaj mė tė dashur?
Daniel Still.
Cilin virtyt vlerėsoni mė shumė tek njė burrė?
Sjelljen, humorin.
Tek njė grua?
Sinqeritetin.
Kompozitori juaj i preferuar?
Mė pėlqen muzika.
Kėnga qė fėrshėlleni kur bėni dush?
Atė qė dėgjojė tė parėn.
Libri qė ju la mbresė tė pashlyeshme?
Tė gjithė librat e Still.
Filmi qė ju la mbresė tė thellė?
"Gladiatori".
Piktori juaj i dashur?
Da Vinēi.
Ngjyra juaj e preferuar?
Blu.
Kė konsideroni si suksesin tuaj mė tė madh?
Nuk e kam arritur ende atė sukses.
Pija juaj e preferuar?
Koktejlet.
Ēfarė ėshtė ajo, pėr tė cilėn pendoheni mė shumė?
Nuk jam penduar pėr asgjė deri mė tani, mė vonė nuk e di.
Ēfarė urreni mė shumė nė kėtė botė?
Djallėzinė dhe tė mos qenit me edukatė.
Frika juaj mė e madhe?
Plakja.
Nė ēfarė rastesh zgjidhni tė thoni gėnjeshtra?
Kur nuk kam rrugė tjetėr dhe mė duhet me patjetėr tė gėnjej.
Keni dhėnė ndonjėherė ryshfet?
Po, disa herė.
Cila ėshtė motoja juaj?
Jeto momentin!
Si do tė dėshironit tė vdisnit?
Do tė doja qė vdekja tė mė vinte nga Zoti dhe tė kisha pranė njerėzit qė dua mė shumė.
Po tė ndodhte tė takonit Zotin, ēfarė do t'i thoshit?
Mė prenoto njė vend nė parajsė, tė lutem...
Nė ēfarė gjendjeje shpirtėrore gjendeni kohėt e fundit?
E qetė, neutrale.
No Comment.