Bukuroshja Adelina Tahiri u bė pjesė e diskutimeve nė mediat shqiptare dhe maqedonase nga dita e pavarėsisė sė Maqedonisė, ku u shfaq e veshur me pantollona tė shkurta me flamurin amerikan. Pas kėsaj, kėngėtarja Tahiri ka reaguar nė lidhje me atė se pse ēohet kaq shumė pluhur, kur nė botė ėshtė trend i ri me kėtė stil si Beyonce, Britney, Lady Gaga. Siē duket, kėngėtarja e njohur ka ambicie pėr njė karrierė jashtė vendit, ndėrsa edicionin e fundit ishte pjesė e garės sė kėrcimit nė Dancing with the stars, ku nuk arriti tė pozicionohet nė ndonjė vend tė lartė. Edhe pse me njė karrierė tė suksesshme, ky event e promovoi akoma mė shumė tek audienca shqiptare. Ndonėse ėshtė nė fokus nga shumė meshkuj si nė Maqedoni, Kosovė, Shqipėri e diasporė, Adelina Tahiri ėshtė ende single dhe nuk ka tė dashur. Ndoshta ju duket jo reale dhe ju dukem si nė kohėn e vjetėr, por pėr momentin nuk kam tė dashur dhe nuk jam e dashuruar.
Mamaja ime nuk mė lė tė zė tė dashur, thekson Adelina dhe shton: Mendoj se asnjė mashkull nuk do tė donte qė tė ketė pranė vetes njė femėr qė jeton gjithmonė nė lėvizje me valixhe nė duar, e gatshme edhe pėr njė tjetėr koncert. Por asnjėherė nuk e kam humbur besimin nė dashuri, pasi kjo gjė do mė ndodhė besoj sė shpejti, kur tė vijė koha e vėrtetė, shton mė tej kėngėtarja. Ajo gjatė gjithė kohės shihet nė shoqėri tė sė ėmės, Teutės, pėr tė cilėn thotė se ėshtė mikja mė e mirė, dhe se nuk i fsheh asgjė dhe pranon kėshilla prej saj. Pėr shkak tė angazhimeve gjatė verės, Adelina nuk ka pasur mundėsi tė shijojė pushimet si duhet. Nė plan e ka tė udhėtojė drejt ndonjė vendi ekzotik, ndėrsa shoqėri do i bėjnė disa kushėrira tė saj. Dua tė notoj dhe tė zbuloj botėn nėnujore, kėshtu qė nuk mund tė pres gjatė pėr kėtė udhėtim. /LajmetVip/
No Comment.