Ekonomistja e ardhshme e botės sė modės!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Bota pasrelės nė ditėt e sotme moderne janė pikat kyēe apo njė mundėsi e mirė pėr tė rinjtė e sotėm, pėr tu bėrė me sa mė shumė famė, tė mirėnjohur si dhe sigurisht tė suksesshėm nėpėr vende nė tė cilat vlerėsohet ky profesion. Tė jesh e bukur dhe tė bėhesh e bukur janė dy gjėra krejtėsisht tė ndryshme dhe pikėrisht personazhi ynė i sotėm, Denisa Osmanaj, ka njė virtyt qė zoti ia ka dhėnė sapo ajo ka ardhur nė kėtė jetė, bukurinė dhe ėmbėlsinė qė e karakterizon gjtihmonė. Pėr Trup dhe Shpirt, Denisa na rrėfen pėr njė pjesė tė jetės sė saj, mbi botėn e modės dhe skenės. Gjithmonė jam ndjerė ndryshe nga mikeshat e mia, pasi ndėrsa ato ishin duke konsumuar kohėn e tyre thjesht me argėtime tė pėrditshme, unė isha duke mbushur me buzėqeshje skenat- thotė Denisa. Ajo e fillon tė realizojė qėllimet e saja pėr tu bėrė e njohur nga teleshikuesit duke bėrė njė reklamė mbi veshjet moderne nė njė nga televizionet mė prestigjioze nė vend. Pas ekspozimit tė bukurisė sė saj, sigurisht ofertat e Denisės do tė ishin nga mė tė ndryshmet. Nga njė reklamė e thjeshtė ajo kalon nė pasarelė duke u buzėqeshur mijėrave shikuesve. Denisa pohon qė: Ėshtė bukur tė ndjehesh e veēantė dhe kėtė ndjesi ta jep vetėm skena. Ajo ka qenė pjesėmarrėse nė evenimentin qė mund ta themi qė ėshtė ndėr mė tė mėdhenjtė nė Shqipėri Miss Albania nė vitin 2010. Nė kėtė eveniment Denisa ėshtė vlerėsuar pėr bukurinė dhe trupin e saj dhe ka arritur tė kualifikohet nė ndėr mė tė mirat. Ajo gjithmonė ka ndjekur sloganin Moda ėshtė pasioni im tė cilin e konsideron si njė hapėsirė boshe shumė e madhe ku mund tė hyjnė shumė individė, por jo ēdokush e gjen veten aty. Unė kam gjetur hapėsirėn time nė tė dhe sigurisht bota e modės ka gjetur hapėsirėn e vet nė zemrėn time - thotė Denisa. Ajo ka marrė pjesė nėpėr sfilata tė ndryshme nė Shqipėri e diasporė , veēanėrisht nė Kosovė ku ajo ka qenė pika mė interesante e kėtyre evenimenteve. /Shekulli/
No Comment.