Kam nevoje per hapesire, me pas rigjejme ti je shume I sjellshem . Ndoshta kjo eshte nje frazat me te njohura neper bote , qe krijon medyshje ne nje lidhje dashurie . Por si mund te ndikoj ajo?Problemi eshte nje fraze kaq e vogel mund te shprehi shume gjera; sidomos kur ajo del nga goja e nje femre . Eshte e rralle ne fakt qe femrat refuzojne nje mashkull sepse eshte shume I sjellshem, term I cilli mund te sherbej per te shprehur mungesen e afektimit mungese sigurie, merzitjeje etj, sidoqofte ato jane shume te sjellshme kur e thojne.
Kuptimi: Ti je shume I arsyeshem dhe I parashikueshem per mua Per disa kur nje femer thote ti je shume I sjellshem , do te thote qe ajo deshiron nje mashkull me pak te shkathet. Ndonjehere eshte ceshtje krenarie.
Kuptimi : Ti je I meriztshem Ti je shume I sjellshem mund te thote shume gjeta, por ne pergjithesi do te thote Ti nuk me stimulon shume nga ana intelektuale me fjale te tjera ti je barbon . Por cfare mund te beni kur nje femer shpreh nje fjale te tille? Nese ju jeni 100% vetja juaj dhe nuk ndryshoni dot. Mos u mundoni te mbani qendrimin e nje te forti dhe te nje shoku jo shume te besueshem saper tu dukur me pak I sjellshem. Edhe pse kjo e fundit ka me shume shanse te kthehet kunder jush dhe kjo nuk do te tingulloj shume e sinqerte.
Kuptimi: Une nuk e meritoje E gjithe bota nuk ka per zakon te shikoj sekin e kundert te bej prove xhentilese. Mbase ju jeni e frikesuar te keni nje xhentellmen. Keto lloj eksperienca mund te bejne qe ai te besoj qe nuk meritoni dike kaq te adhurueshem.
Kuptimi: Ti dukesh shume pasiv Kur ajo thote qe Ti je shume I sjellshem , kjo mund te thote une nuk jam shume I bindur qe ju jeni ambicioz , nuk jam e sigurte qe ti do te dish te mbrohesh . Femra qe shprehet me keto fjale shqetesohet ndoshta qe mashkulli qe ka ajo perkrah nuk eshte I barabarte ne lidhje. /ikub/