Qe une s'kam faj ateher
+3
MARINO
LePuRuShJa
Tesa
7 posters
Ti e dinė ....
Arlo- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 08/05/2008
Nr i postimeve : 50616
Pikėt : 91675
Votat : 440
Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!
- Post n°1
Ti e dinė ....
First topic message reminder :
Qe une s'kam faj ateher
Qe une s'kam faj ateher
Tesa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 15/12/2011
Nr i postimeve : 22651
Pikėt : 44018
Votat : 93
Titulli Preferuar : hakmarrja me e embel eshte heshtja
- Post n°76
Re: Ti e dinė ....
Nė jetė nuk ėshtė e rėndėsishme tė jesh gjithmonė serioz,
Por tė jesh serioz nė gjėrat e rėndėsishme!
Por tė jesh serioz nė gjėrat e rėndėsishme!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
- Post n°77
..... Bėhu pėr tė tjerėt sikur sheqeri nė ēaj, edhe pse shkrihet dhe zhduket, lė pas tij shije tė kėndshme . . . . . .
- Shteti :
Gjinia :
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
- Post n°79
Ti e dinė ta sjell tani ,,, skam parė gjė ... :/ups/:
Arlo- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 08/05/2008
Nr i postimeve : 50616
Pikėt : 91675
Votat : 440
Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!
- Post n°80
Lepurushja nuk sheh mir nga syt
Princesha...- ♥ Stafi Moderues ♥
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 27/09/2012
Nr i postimeve : 12617
Pikėt : 23727
Votat : 296
Titulli Preferuar : Zemra eshte diqka qe mbane njeriun gjall , zemra di te duaj me forcen e saj te mbrendshme, dhe zemra di te urrej po me te njejten forc kur lendohet.
- Post n°81
Ti e dine se ku te dhemb
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°82
Arlo shkruajti:Lepurushja nuk sheh mir nga syt
Ti e dinė qė don
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°83
,,,Tė gjithė njerėzit janė si hėna, kanė njė anė tė cilėn nuk ja tregojnė kurrė askujt
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°84
.... Njė ditė, tė gjithė do largohen... ajo qė mbetet prej tyre janė kujtimet. Ndryshimi qėndron nė faktin se njerėzit mė tė rėndėsishėm kujtohen pėrgjithmonė..!!
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°85
I adhuroj sytė e mi, sepse kanė mėsuar tė shkėlqejnė edhe kur nuk kanė aspak dėshirė !
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°86
.... Unė njerėzit nuk i dua as me zemėr e as me mend sepse nuk i dihet, njė ditė zemra ndalon apo mendja harron. I dua me shpirt, se ai as nuk ndalon e as nuk harron...
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°87
Une... ! Jam krenar
Jam kokforte... Jam e vendosur, nuk heq dore nga e imja, kur e di qe kam te drejte... Nuk kam frike nga asgje dhe asnje... Nuk i trembem fjaleve... Nuk i trembem kritikave... Nuk i trembem te vertetes... Nuk kam frike nga perballjet... Nuk kam frike te them mendimin tim ashtu sic e ndjej, kur e ndjej edhe kur e di qe mund te lendoj dike
Nuk jam lajkatar.. Nuk i behem servil
askujt Nuk lejoj te bejne servilin me mua... Nuk i pelqej fjalet e thena pa ndjere... Nuk trembem nga ngritjet e zerit... Nuk i shmangem sherrit, ama nuk i them sherrit hajde... Nuk kam turp te them "Me fal" , e pranoj me kenaqesi nje dor te zgjatur per ndihme... E dhuroj me kenaqesi nje buzqeshje... E them me zmr nje 'Faleminderit"... Ama si cdo njeri kam dhe un nje pike te dobet... Un kam frike nga genjeshtrat dhe zhgenjimet... Di te fal, por nuk harroj edhe kjo eshte me e keqja qe nuk harroj as1her, edhe pse them "Te kam falur"... Zhgenjimi do te thote nje bilete 'Vetem vajtje' pa kthim, se nk kam turp ta perplas deren pas shpines dhe e kam te veshtir te rifus ne zemer dike qe e kam nxjerre... Kjo jam un : Ajo e cili jepet pas detajeve, qe vlerson veprat jo fjalet Ajo qe duron shume po thyhet shpejt... Ajo qe di te doje dhe te mbaje inat... Ajo qe sdi te fali por e ben... Ajo qe perpara vetes vendos persona te tjere... Ajo qe familjen e vendos mbi gjithcka... Ajo qe ka provuar zhgenjimin... Ajo qe jeton pavarsisht gjithckaje... Ajo qe vdes per surpriza dhe gjeste te pa parashikuara...Ajo qe buzeqeshjen e ka aksesorin kryesor... Ajo qe adhuron thjeshtesine dhe te qenit te lire... Ajo qe do te kete gjith boten dhe bota per te eshte vetem nje person... Ajo qe vuan dhe nuk e shfaq... Ajo qe pret shum nga te tjeret po shum pak merr... Kjo jam un
askujt Nuk lejoj te bejne servilin me mua... Nuk i pelqej fjalet e thena pa ndjere... Nuk trembem nga ngritjet e zerit... Nuk i shmangem sherrit, ama nuk i them sherrit hajde... Nuk kam turp te them "Me fal" , e pranoj me kenaqesi nje dor te zgjatur per ndihme... E dhuroj me kenaqesi nje buzqeshje... E them me zmr nje 'Faleminderit"... Ama si cdo njeri kam dhe un nje pike te dobet... Un kam frike nga genjeshtrat dhe zhgenjimet... Di te fal, por nuk harroj edhe kjo eshte me e keqja qe nuk harroj as1her, edhe pse them "Te kam falur"... Zhgenjimi do te thote nje bilete 'Vetem vajtje' pa kthim, se nk kam turp ta perplas deren pas shpines dhe e kam te veshtir te rifus ne zemer dike qe e kam nxjerre... Kjo jam un : Ajo e cili jepet pas detajeve, qe vlerson veprat jo fjalet Ajo qe duron shume po thyhet shpejt... Ajo qe di te doje dhe te mbaje inat... Ajo qe sdi te fali por e ben... Ajo qe perpara vetes vendos persona te tjere... Ajo qe familjen e vendos mbi gjithcka... Ajo qe ka provuar zhgenjimin... Ajo qe jeton pavarsisht gjithckaje... Ajo qe vdes per surpriza dhe gjeste te pa parashikuara...Ajo qe buzeqeshjen e ka aksesorin kryesor... Ajo qe adhuron thjeshtesine dhe te qenit te lire... Ajo qe do te kete gjith boten dhe bota per te eshte vetem nje person... Ajo qe vuan dhe nuk e shfaq... Ajo qe pret shum nga te tjeret po shum pak merr... Kjo jam un
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°88
Nuk mė intereson tė jem "dikush" qė do tė lerė "shenjė" nė histori... Unė nuk dua tė ndjehem superior ndaj askujt. Unė i dua marrėdhėniet me njerėzit, veēanėrisht me ata qė kam pėrzemėr, dhe do tė veprojė gjithmonė duke bėrė mė tė mirėn pėr ta, si pėr tė mos i dėmtuar ashtu edhe pėr tė mos i larguar, por nė qoftė se ata duan ta bėjnė gjithsesi kėtė gjė , nuk do t'i ndalojė.
Gjėja mė e rėndėsishme qė ne kemi nė kėtė jetė tė shkurtėr, ėshtė dashuria, ajo qė ne kemi pėr tė tjerėt dhe ēfarė tė tjerėt kanė pėr ne.
Kjo ėshtė e vetmja pasuri pėr tė cilėn ja vlen tė luftosh, ēdo gjė tjetėr ka pak rėndėsi. Njė ditė unė dua tė mbahem mend pėr buzėqeshjen dhe dashurinė qė kam qenė nė gjendje tė dhuroj, dhe jo pėr dhimbjen, dhe nė kujtesėn time do tė ruaj njerėzit tė cilėt "kam prekur" dhe qė kam qenė nė gjendje tė pėrcjellė tė gjitha ato qė unė kam ndjerė pėr ta, duke mos rrezikuar kurrė tė humbas askėnd.
Kjo ėshtė ajo qė ka me tė vėrtetė rėndėsi pėr mua...
Gjėja mė e rėndėsishme qė ne kemi nė kėtė jetė tė shkurtėr, ėshtė dashuria, ajo qė ne kemi pėr tė tjerėt dhe ēfarė tė tjerėt kanė pėr ne.
Kjo ėshtė e vetmja pasuri pėr tė cilėn ja vlen tė luftosh, ēdo gjė tjetėr ka pak rėndėsi. Njė ditė unė dua tė mbahem mend pėr buzėqeshjen dhe dashurinė qė kam qenė nė gjendje tė dhuroj, dhe jo pėr dhimbjen, dhe nė kujtesėn time do tė ruaj njerėzit tė cilėt "kam prekur" dhe qė kam qenė nė gjendje tė pėrcjellė tė gjitha ato qė unė kam ndjerė pėr ta, duke mos rrezikuar kurrė tė humbas askėnd.
Kjo ėshtė ajo qė ka me tė vėrtetė rėndėsi pėr mua...
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°89
Nėse ndalesh gjithmonė sa herė qė njė qen leh, nuk ke pėr ta mbaruar kurrė rrugėn tėnde.. !
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°90
Ti e dinė qė jemi shumė pranė edhe pse kilometrat na ndajnė .....
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°91
At'her kur Zoti dhuroi mend sa keq qe te gjith nuk ishin prezent !!
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°92
Ti e dinė qė bota do ishte shumė e bukur pastajė ...
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°93
Syri i shpirtit nuk mund tė gjejė askund mė shumė shkėlqim, as mė shumė tmerr, sesa te njeriu; nuk mund tė ngulet mbi asgjė tjetėr mė tė frikshme, mė tė ndėrlikuar, mė misterioze dhe mė tė pafundme. Ka njė shfaqje mė tė madhe se deti, dhe kjo ėshtė qielli; ka njė shfaqje edhe mė tė madhe se qielli, dhe kjo ėshtė brendėsia e shpirtit.
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°94
... Duhen shumė vite pėr tė krijuar besimin, por shumė pak sekonda pėr ta thyer atė...
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°95
Kurrė mos e bėni njė femėr tė lotojė, sepse njė ditė Zoti bėn qė lotėt e saj tė vėrshojnė mbi ty mė fort se njė vėrshim lumi...
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°96
... Teksa po rilexoja njė ditarė tė shkruar para ca vitesh, grisa 3 faqe plotėsisht tė mbushura... Nuk ishte mėnyra e shkrimit, por njerėzit qė gjendeshin aty arsyeja qe i grisa.... Ah sikurė tė mundeshim tė grisnim vėrtet disa faqe nga libri i jetės tonė....
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°97
Gjithcka ka vendin e vet, e cdo gje ne vend te saj shkon, mos gjyko, fal sepse edhe ti je falur, edhe ti gabon, asgje s'eshte e perhershme, cdo gje kalon, sepse KOHA KOHET I NDRYSHON...
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°98
...... edhe pse zihemi,, unė pėrsėri shumė TĖ DUA ....
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°99
Nese ndonjehere ne jete do te te duhet te zgjedhesh , mes atij qe do dhe atij qe te do, zgjidh ate qe te do, sepse mund te mesosh se si te duash dike por nuk mund te mesosh dike se si te te doje !
- Shteti :
Gjinia :
- Post n°100
.... tė ndjekėsh nga pasė ata qė largohen, ėshtė mungesė rrespekti pėr veten ...