Tė gjithė e pritėn me habi lajmin e shtatzėnisė sė kėngėtares seksi Ēiljeta Xhilaga, por ajo vijon tė na bėjė kureshtarė ditė pas dite, me tė rejat nga jeta e saj. Nderkohe qe ndodhet per disa dite ne tirane, duke qene se pjesen me te madhe te koheve te fundit po e kalon ne itali (ku sic flitet po luan ne nje film). Cili ka gjetur pak kohe per tu kujdesur per shendetin e saj si shtatzene. Ne nje prej spitaleve private, ku mjeket ndjekin mireqenien e saj dhe te bebit qe ka ne bark, kengetarja ka bere ekon e rradhes, e cila na ka surprizuar. Foshnja e saj e gjinise mashkull, qe shfaqet ne ekon e bere publike nga nje prej mikeshave te ngushta te saj, ka ngritur dy gishtat e dores perpjete, sikur te thoshte edhe une jam demokrat shkruan gazeta Standard.
Kjo gje eshte komentuar me te qeshura e batuta nga ata qe e kane pare, pasi e verteta eshte qe eshte dicka e pazakonte, per me teper qe edhe mamin e tij, Cili, eshte e aktivizuar prej vitesh ne partine demokratike. /Vipat/
Ēiljeta publikon ekon e bebit: Edhe ai ėshtė demokrat!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Re: Ēiljeta publikon ekon e bebit: Edhe ai ėshtė demokrat!
qenkaa bebi i Sali Berishes
Hahahahhahahahahaha ... Si dihet jo ..