BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ēiljeta publikon ekon e bebit: Edhe ai ėshtė demokrat!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

19102012

Buzqeshje Ēiljeta publikon ekon e bebit: Edhe ai ėshtė demokrat!

Mesazh nga LePuRuShJa

Tė gjithė e pritėn me habi lajmin e shtatzėnisė sė kėngėtares seksi Ēiljeta Xhilaga, por ajo vijon tė na bėjė kureshtarė ditė pas dite, me tė rejat nga jeta e saj. Nderkohe qe ndodhet per disa dite ne tirane, duke qene se pjesen me te madhe te koheve te fundit po e kalon ne itali (ku sic flitet po luan ne nje film). Cili ka gjetur pak kohe per tu kujdesur per shendetin e saj si shtatzene. Ne nje prej spitaleve private, ku mjeket ndjekin mireqenien e saj dhe te bebit qe ka ne bark, kengetarja ka bere ekon e rradhes, e cila na ka surprizuar. Foshnja e saj e gjinise mashkull, qe shfaqet ne ekon e bere publike nga nje prej mikeshave te ngushta te saj, ka ngritur dy gishtat e dores perpjete, sikur te thoshte “edhe une jam demokrat” shkruan gazeta Standard.

Kjo gje eshte komentuar me te qeshura e batuta nga ata qe e kane pare, pasi e verteta eshte qe eshte dicka e pazakonte, per me teper qe edhe mamin e tij, Cili, eshte e aktivizuar prej vitesh ne partine demokratike. /Vipat/
    Share this post on: reddit

Anonymous

Mesazh 19/10/2012, 12:52 nga Vizitor

qenkaa bebi i Sali Berishes Ēiljeta publikon ekon e bebit: Edhe ai ėshtė demokrat! 2387276743
    LePuRuShJa

Mesazh 19/10/2012, 12:53 nga LePuRuShJa

Hahahahhahahahahaha ... Si dihet jo .. LOL

Mesazh  nga Sponsored content

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:38