Ndarjet nuk janė tė kėndshme dhe shpesh herė gėnjejmė kur vjen puna tė ndahemi nga partneri. Ose dhe e kundėrta, na gėnjejnė pėr tė mos qenė mė to. Kėto janė arsyet mė tė shpeshta pse njė person vendos tė largohet si dhe premtimet ēfarė mė tej...
1.Nuk e ke fajin ti po unė
Ėshtė kjo njė fjali tejet e njohur, madje dhe klishe dhe ėshtė tipike pėr ato persona qė nuk kanė guxim tė pranojnė tė vėrtetėn dhe fshihen duke marrė barrėn pėrsipėr qė tė kalojnė mė lehtė ndjenjėn e fajėsisė.
2.Do tė jemi shokė
Ky ėshtė njė justifikim tė cilin mė shumė e pėrdorin femrat, por nuk domethėnė se edhe djemtė se kanė specialitet. Por e vėrteta ėshtė se rrallė herė apo asnjėherė nuk mundet tė ketė shoqėri pas njė lidhjeje ( nėse ajo nuk ka qenė one night stand ndoshta..) dhe kėtė duhet ta keni parasysh nėse dėgjoni frazėn e lartpėrmendur.
3.Mirė jam, jeta vazhdon
Frazė shumė bindėse nė teori, zakonisht pėrdoret nė javėt e para tė ndarjes kur me forcė mundoheni ta bindni veten dhe tjerėt se tani mė ju keni vazhduar mė tej. Por ēfarė ndodh nė fakt? Sa e shikoni me njė tjetėr ju rrokulliset bota mbi kokė.
4.Atė e kam vetėm shok
Nuk ndahemi pėr shkak tė asaj/tij, atė e kam vetėm shok dhe asnjėherė nuk kam qenė ose do jem me tė. Dhe.... hop, pas ca kohe, i sheh pėr dore!
Edhe pse ndoshta i kemi pėrdorur kėto fjali dhe kemi dalė nga situata, megjithatė, mė mirė ėshtė tė jemi tė sinqertė pėr arsyet dhe tė vazhdojmė secili me jetėn e vetė nė paqe.