Quhet Adelina Hasani dhe ėshtė nga Prishtina, njė vajzė bukuroshe e cila tashmė ka filluar qė tė zbukurojė dhe tė tjerėt. Nuk ka studiuar pėr make up por si duket hobin e saj do e kthejė nė profesion tė cilin e dėshiron shumė qė e vogėl. Gjeneratat kalojnė ndėrsa Adelina njė ditė pritet tė jetė njė nga emrat mė tė njohur pėr grim. Me make up merem qė shumė e vogėl, mė ka pėlqyer gjithmonė dhe ku kam gjetur shminka i kam vendosur nė fytyrė, kam pasur kululla barbi shumė dhe bėja prova aty duke ua prerė flokėt dhe i zbukuroja. Nė shkollė tė mėsme mė vonė kam filluar tė grimoj veten mė bukur pasi fillova tė rritem dhe tė zbukurohem e mė pas edhe mikeshat e mia pasi iu pėlqente mėnyra si grimoja veten, duke e pėrvetėsuar kėtė profesion. Me make up jam shumė e lidhur dhe ndihem shumė mirė kur bėj make up tė tjerėve, futem nė botėn time, mė pėlqen kur dikė e bėj tė ndihet mirė me punėn time. Nuk udhėtoj asnjėherė pa shminkat, ndėrsa mė seriozisht me kėtė punė kam filluar prej vitit tė kaluar kur jam kthyer nga Tetova kur mbarova studimet atje dhe pas punės nė Tv Alb nė Shkup, gjė qė ishte njė pėrvojė e bukur pėr mua ndėrsa kur erdha nė Prishtinė fillova mė seriozisht tė merem me make up duke mė ftuar shumė femra qė ti grimoj. Puna ime tash ka tė bėj me ftesat qė mė bėhen pėr fotosesione, party, evente tė ndryshme, klipe e sfilata, thekson Adelina Hasani e cila vazhdon me shumė sukses tė kryej punėn e saj. Tė gjithė ata qė duan tė dinė se ēfarė make up bėn ajo, sigurisht qė duhet tė provojnė punėn e saj.
No Comment.