Plasimet nė rrjetin social Facebook nga njerėz tė ndryshėm pėr martesėn e kėngėtares Leonora Jakupi nuk kanė tė ndalur. Ajo tani po ndjehet mjaftė e irrituar me kėta njerėz tė cilėt plasojnė spekulime nėpėr faqet e internetit, duke montuar foto me djem tė cilėt nuk janė tė njohur pėr Leonorėn. Sinqerisht po ndjehem shumė e mllefosur pėr shpifje tė shumta qė po bėjnė tani sė fundi nėpėr rrjetin social Facebook duke shfaqur foton time me njerėz tė panjohur. Nė fakt kėtė po e bėjnė njerėz tė pandėrgjegjshėm tė cilėt po mundohen qė nėpėrmjet kėtyre klikimeve tė pėrfitojnė, ka thėnė ajo pėr Zėri. Ka pasur raste ku nė kėto foto Leonora ėshtė shfaqur me familjarė, dhe ėshtė plasuar kinse ėshtė martuar me ta. Ky fakt po e trondit mjaftė shumė, dhe nė realitet nuk ka se si ta parandaloj. Sikur tė mundja ta parandaloja kishte qenė shumė mirė, mirėpo kėtu shfaqen njerėz me adresa tė rrejshme dhe nuk di se si tė veproj me ta. Por sido qoftė kjo le tė mbetet nė ndėrgjegjen e tyre, sepse mua personalisht nuk mund tė mė dėmtojnė nė asnjė mėnyrė, shton ajo.
Leonora nuk ėshtė e dhėnė pas internetit dhe nė fakt ajo nuk ka asnjė adresė nė Facebook apo nė Twitter, kėshtu qė edhe pse nė emėr tė saj mund tė gjesh shumė adresa nė Facebook asnjėra nuk ėshtė e vėrtetė. Nuk kam asnjė adresė qoftė nė Facebook apo nė Twitter, dhe me adresa tė shumta nė emėr timin nė Facebook po bėhen shumė manipulime.
Kam dėgjuar qė njerėz tė shumtė flasin nė emėr timin dhe nė fakt unė nuk jam ajo, thekson Leonora. Ajo aktualisht ėshtė duke punuar nė disa projekte tė reja muzikore pėr tė cilat do tė flas mė vonė. E rėndėsishme pėr tė tani pėr tani ėshtė karriera, ndėrkaq sa i pėrket jetės private vazhdon tė jetė beqare.
No Comment.