Me paraqitje dhe stil tė veēantė kėngėtarja Alberie Hadėrgjonaj vazhdon tė mbajė gjithnjė e mė shumė pranė vetes adhuruesit e saj. Ndonėse shumėherė ėshtė folur edhe pėr pamjen e saj, pasi gjithmonė e mė shumė shfaqet shumė energjike dhe rinore, aq sa duket se vitet pėr tė nuk ikin. Nėse bėhet fjalė pėr ndonjė ndėrhyrje kirurgjike qė tashmė ėshtė bėrė mjaftė e zakonshme jo vetėm tek personalitetet publike, kėngėtarja nė fjalė vazhdon ta mohoj se nuk ka ndonjė ndėrhyrje estetike nė trupin dhe fytyrėn e saj. Ndėrhyrjet kirurgjike estetike tashmė janė bėrė tabu tek ne, mirėpo e vėrteta ėshtė se unė pėrveēse e trajtoj lėkurėn time, sapo kam mbushur 37 vjet dhe mendoj se akoma jam e re pėr tė bėrė ndonjė ndėrhyrje kirurgjike estetike, ka thėnė ajo pėr mediat kosovare. Ndėrkaq nė fushėn e kėngės, Albėria vazhdon tė jetė mjaftė e angazhuar me projekte tė reja muzikore me tė cilat do tė prezantohet gjatė festave tė fundvitit.
Ajo aktualisht ėshtė e angazhuar edhe me pjesė- marrjen nė festivalin Top Fest, ku do tė paraqitet me njė kėngė dhe video mė ndryshe, pasi kėrė herė ka njė nashkėpunim me produksionin Three Doots. Nė Top Fest do tė jem me njė super kėngė, tė autorit Kledi Tahiti. Kėnga ėshtė njė baladė qė do tė shėnojė njė vulė tė madhe nė karrierėn time, shton ajo.
Alberia ndėr tė tjera ka thėnė se nė kėtė festival pret edhe ēmim pėr faktin se ka sjellė njė kėngė tė veēantė. Sigurisht qė pres ēmim dhe asnjėherė nuk kam dalė nga loja pa fituar. Edhe pse pėr mua tashmė skanė mė rėndėsi ēmimet, por ajo mė e rėndėsishmja ėshtė se kėnga dua tė jetojė gjatė, shton nė fund kėngėtarja.
Alberia ėshtė duke pėrgatitur edhe disa surpriza pėr adhuruesit e saj, tė cilat thotė se do ti shpalosė me kohė, dhe uron shumė qė adhuruesit e saj tė vazhdojnė ta pėrkrahin edhe gjatė viteve tė tjera nė vazhdim. /Koha Jone/
No Comment.