Njė kėngė hip-hop pėr tė ngritur nė kėmbė club-et. Ky ėshtė projekti mė i ri i Zaimina Vasjarit, i cili do tė shohė dritėn e publikimit nė mes tė muajit shkurt. Biseda qė sjellim mė poshtė, nuk ėshtė ajo qė tė gjithė prisni. Zaimina sėrish nuk na ka treguar pėr tė dashurin. Kėtė pjesė dėshiron ta ruajė vetėm pėr vete, madje tė kyēur mirė nė sirtarėt mė tė thellė tė zemrės sė saj. Por, megjithatė ajo na ka rrėfyer pėr njė tjetėr dashuri, pa tė cilėn thotė se nuk do tia dilte dot mbanė. Motra, Beliola, heroina e saj, ėshtė personi tė cilit Zaimina i detyrohet pėr gjithēka. Po tė mos ishte Beliola, ndoshta nuk do tė isha fare kėtu sot. Ajo ėshtė njeriu tė cilit i detyrohem pėr tė gjitha sa kam arritur. Personi qė mė ka ndjekur kudo dhe ka udhėhequr nė njė farė mėnyre karrierėn time artistike, thotė Zaimina, ndėrsa vazhdon tė pozojė si njė profesioniste pėrpara aparatit.
Mė tej bukuroshja me linjat e skalitura, na tregon pėr shkollėn dhe kohėn qė i kushton asaj. Pjesėn mė tė madhe tė ditės ia kushtoj shkollės, sepse edhe pasdite mė duhet tė punoj pėr detyrat e kursit. Gjithė jetėn kam dashur tė bėhem arkitekte dhe tani qė jam fare pranė realizimit tė kėsaj ėndrre, nuk dua tė rrezikoj, thotė mė tej ajo. Dhe nė fakt, gjatė gjithė kohės qė ne shkrepnim fotot pėr kėtė speciale, Zaimina na kėrkonte tė shpejtonim sepse kishte njė detyrė tė rėndėsishme pėr tė pėrfunduar.
Duket sikur shkolla ėshtė ajo qė e ka larguar edhe nga jeta e natės, por Zaimina na thotė se edhe vetė nuk e dashuron mė me tė njėjtin intensitet kėtė lloj jete. Tani preferoj mė tepėr ambientet e qeta. Rrallė mė qėllon tė dua tė dal nėpėr club-e. Megjithatė, ftesave tė Beliolės dhe tė shoqėrisė nuk u rezistoj dot gjithmonė, kėshtu qė ndonjėherė e prish qetėsinė (qesh). Pėr mė tepėr qė mė duhet qė edhe tė kėndoj gjatė fundjavave, thotė Zaimina, si pėr ti vėnė vulėn bisedės sė shkurtėr qė ezauruam bashkė. Bluetooth
No Comment.