BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jonida Vokshi: Pse vendosa tė shes imazhin tim pėr fansat e sportit

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

06072009

Buzqeshje Jonida Vokshi: Pse vendosa tė shes imazhin tim pėr fansat e sportit

Mesazh nga Vizitor

Ajo ėshtė imazh qė shet. Njofton pėr premierat sportive, turnetė dhe ofertat e ndryshme tė Super Sport pėr mė se 6 muaj. Ata qė e ndjekin janė meshkuj, fansat e ēmendur tė sportit, sidomos futbollit. Ndaj dhe Jonida Vokshi nuk u mendua dy herė pėr tė pranuar tė ishte imazhi qė do shesė “ndeshjet”. Pėrveē fytyrės sė qeshur, iu kėrkua njė look origjinal. Pranoi. Nuk ka vendosur asnjėherė bojė nė flokė, dhe ka fytyrė fėmijėrore njėsoj si atėherė kur konkurroi nė “Top Fest 1”, qė ishte dhe dalja e saj e parė nė ekran si kėngėtare. Mė vonė u bė e njohur si prezantuese e emisionit “Top Select”, nė “Top Channel” deri sa njė ditė vendosi t’i linte tė dyja kėto pasione pėr t’i hyrė studimeve pėr regji. Por brishtėsia jo mė kot thuhet se ėshtė forcė.

Ajo ka guxuar dhe mė parė tė thyejė tabu. Vjeshtėn e kaluar u pa nė skenat erotike tė realizuara me Amos Zaharian, djalin e Yllka Mujos nė filmin artistik “Shentorja”. Ndėrkohė qė punon asistente e programacionit nė “TV Klan”, nė kėtė intervistė zbulon planet pėr rol kryesor nė njė film tė ri gjerman, njė emision qė ka ideuar pėr tė rinjtė, dhe pse nuk do ta shesė herė tjetėr imazhin e saj pėr reklama. Por dhe se ndihet mirė me tė dashurin e saj:

Jonida je tashmė imazh i Super Sport, pėr herė tė parė njė femėr qė bėn spote pėr sportin. Nga kush erdhi oferta?

Oferta mė erdhi nga drejtuesit e Super Sport pasi donin tė fusnin imazhin e femrės nė njė paketė sportive, diēka e paprovuar mė parė nė ekranet shqiptare. Jam e para imazh femėr i spoteve sportive, mė parė tė realizuara thjesht me sekuenca nga ndeshjet, apo garat. E pranova duke lidhur kontratė gjashtė mujore, e cila ripėrtėrihet.

Ēfarė kriteresh duhet tė plotėsoje pėr tė qenė njė imazh i spoteve tė tilla?

Ata kėrkuan Jonidėn origjinale, asgjė mė shumė. Nė fillim u bė njė pėrshtatje e look-ut por mė vonė jam kujdesur vetė pėr gjithēka, pėrfshirė dhe veshjet.

Nėse do ta shohim nė kėtė aspekt, meshkujt si fansa tė sportit janė dhe fansat e tu. Tė grishi ideja, dhe ishte kjo njė arsye pėr ta menduar ofertėn?

Nuk e mendova shumė pėr ta pranuar ofertėn, pasi mė pėlqen shumė ideja qė sporti u pėrket meshkujve. E kisha problem nė fillim pak tė mėsohesha me emrat e sportistėve, termat, etj, por tani jam ambientuar dhe e bėj me shumė qejf.

Ēfarė pagese tė ėshtė ofruar pėr tė qenė imazh i kėtyre sporteve?

Deri tani janė realizuar 8- 9 spote me minutazhe tė ndryshme. Dhe Super Sport mė ka paguar me njė rrogė mujore shumė tė kėnaqshme pėr mua.

Je interesuar se si kanė qenė shitjet nė qendrat e basteve, pas daljeve tė tua nė ekran?

Ende nuk jam interesuar, por do interesohem tani nė lidhje me kėtė. Shpresoj qė imazhi im tė ketė ndikuar pėr mirė nė qendrat e basteve.(qesh)

Ti vetė e ndjek sportin, tė pėlqen futbolli?

Jo unė nuk jam njė fanse e futbollit. Ndjek me kėnaqėsi garat e notit dhe patinazh nė akull, ndėrsa vetė mė pėlqen tė luaj volejboll. Pavarėsisht se jam e informuar pėr gjithēka dhe kėtė informacion e jap pėr tė tjerėt, pėr sa i pėrket vetes sime, nuk kam ndryshuar preferencat dhe interesin tim pėr sportin. Unė nuk ndjek futboll fare. Nuk kam idhuj nė sport, pasi idhujt e mi janė nė teatėr dhe kinema, ku kėtė vit pres tė diplomohem nė degėn Regji teatri, ku ndjek studimet nė Akademinė e Arteve tė Bukura.

Meqė jemi te teatri ose filmi, ke marrė ndonjė ofertė kėto kohė?

Kam pasur dy-tre oferta pėr role nė film me tė cilat do mė duhet tė zgjidja. Dhe e kam vendosur. Do tė jem nė rol kryesor nė njė film artistik me metrazh tė gjatė, prodhim shqiptaro-gjerman, xhirimet pėr tė cilin do tė fillojnė shumė shpejt.

Ndėrkohė punon nė post produksionet e programeve nė TV Klan, si shkon puna?

Po momentalisht punoj nė post produksion pėr tė gjitha emisionet e “Tv Klan”. Mė pėlqen puna nė televizion, sepse mė bėn tė ndihem mirė.

Ke menduar tė bėsh njė emision tėndin?

Po jam duke ideuar njė emision pėr tė rinj pėr sezonin e ri, ku do jem skenariste dhe regjisore, por jo prezantuese, pasi nuk mundem t’i bėj tė gjitha vetė. Por edhe pėr t’u ruajtur nga konsumimi i imazhit.

Ndėrkohė spote tė tilla ta konsumojnė imazhin, ēfarė ke menduar pėr kėtė?

Patjetėr e kam menduar, po Super Sporti ėshtė njė kompani prestigjioze dhe ndaj mė ka pėlqyer. Pas kėsaj kam pasur shumė oferta tė tjera, dhe i kam refuzuar. Kam menduar qė pasi tė mbyll kontratėn me Super Sport nuk do e shes mė imazhin tim pėr njė kohė tė gjatė.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 16:35