BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanfina me projekte tė reja pėr festat e fundvitit!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

17102013

Buzqeshje Zanfina me projekte tė reja pėr festat e fundvitit!

Mesazh nga LePuRuShJa

Zanfina me projekte tė reja pėr festat e fundvitit! Zanfina

Fundi i vitit po afrohet dhe kėngėtarja Zanfina Ismaili do tė jetė mė e pėrgatitur se kurrė, pasi ajo gjatė kėsaj kohe bėnė tė ditur se ka nisur punėn pėr projekte tė reja muzikore tė cilat do t’i shpalos nė programet e Vitit tė Ri. Mbase ka gjasė qė njėrin nga kėto projekte siē ėshtė njė kėngė bashkė me videoklip ta plasoj edhe para programeve tė fundvitit.

“Natyrisht se angazhimet shtohen dukshėm kur kemi tė bėjmė me programet e festave tė fundvitit. Por unė pėr kėtė vit kam nė plan disa projekte dhe njė videoklip. Uroj qė tė pėlqehen nė publik”, ka thėnė ajo pėr “Zėri”. Zanfina pėrveē pėrkushtimit ndaj projekteve muzikore, nuk ėshtė e angazhuar nė asnjė aktivitet tjetėr, ku edhe ajo si shumė kolegė tė saj nuk do tė jetė pjesė e fushatave tė asnjė subjekti politik.

Ndonėse kėngėtarja nuk e mohon faktin se ka pasur disa oferta pėr tė qenė pjesėmarrėse me kėngė nė parti politike, mirėpo tė gjitha ofertat i ka refuzuar. “Nuk kam qenė e interesuar tė performoj nė asnjė fushatė tė partive politike. Jam shumė e angazhuar me punėt e mia qė nuk mė lidhin fare me politikėn”, shton ajo.

Ndėrkaq sa i pėrket jetės private, Zanfina nuk preferon tė zbuloj asgjė, duke na thėnė se vazhdon tė jetė mirė dhe tė ketė njė jetė tė lumtur me personat qė ka pranė. “Jam njė tip qė asnjėherė nuk preferoj tė flas nė opinion pėr jetėn time private. Kjo pjesė e jetės ėshtė diēka qė mė takon vetėm mua dhe kėshtu dėshiroj tė mbetet. Nuk dua qė jetėn time private ta ekspozoj tek tė tjerėt, dua ta jetoj dhe ta shijoj vetėm unė, prandaj edhe quhet jetė private”, shprehet nė fund ajo.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 14/11/2024, 07:34