Atak nė zemėr, nė vdekje klinike nėna e njė prej viktimave
SHKODĖR - Katėr tė rinj kanė gjetur vdekjen nė njė aksident automobilistik nė qytetin e Shkodrės nė orėt e para tė mėngjesit tė ditės sė sotme. Ngjarja tragjike u prit me pikėllim nga banorėt e qytetit, Bashkia e tė cilit shpalli dhe ditė zie. Por zia qė pllakosi 4 familje shkodrane rėndohet dhe mė tepėr kur nėna e njė prej viktimave ra nė vdekje klinike si pasojė e njė ataku qė pėsoi nė zemėr teksa qante trupin e tė birit
Ora 12:10 -Nėna e njė prej adoleshentėve tė aksidentuar ka rėnė nė vdekje klinike si pasojė e njė infarkti nė zemėr. Elvie Duli teksa qante trupin e tė birit tė sapoardhur nga morgu, ka pėsuar njė atak nė zemėr. Pavarėsisht ndihmės qė iu dha nė moment dhe dėrgimin nė spital, mjekėt konstatuan se Elvie Duli ka mbėrritur gati pa shenja jete dhe se ka rėnė nė vdekje klinike.
Trupi i tė riut, Raelv Duli do tė varrosej ditėn e nesėrme, ndėrsa vėmendja tani ėshtė dhe tek nėna e tij qė ndodhet nė gjendje tė rėndė nė spital.
Raelv Duli, djaloshi qe humbi jeten ne aksident
Aksidenti
Ora 05:30-Njė aksident i rėndė automobilistik ka ndodhur mėngjesin e sotėm nė Kryebushat nė orėn 05:30. Njė automjet tip BMW me targė SH1818D ėshtė pėrplasur me njė kamion me targa PU1463A, i cili transportonte lėndė drusore.
Si pasojė e aksidentit kanė gjetur vdekjen nė vend 4 persona, ndėrsa njė tjetėr ndodhet nė gjendje tė rėndė nė spitalin e qytetit. Personat e pėrfshirė nė aksident janė tė gjithė tė rinj, tė moshės 18-19 vjeē.
Burime nga policia bėnė tė ditur emrat e personave tė pėrfshirė nė aksident, tė cilėt janė Raevl Duli 17 vjeē, Xheni Anamali 18 vjeē, Ledio Pirani, Orlend Mreca 17 vjeē,Osman Mraja 18 vjeē, drejtuesi i BMW, ka mbetur i plagosur rėndė.
Sipas tė dhėnave tė para nga policia dyshohet se shkak i aksidentit ka qene shpejtėsia e madhe e tė dy automjeteve.
Nė vendngjarje kanė mbėrritur menjėherė efektivėt e policisė sė Shkodrės, tė cilėt kanė shoqėruar nė komisariatit drejtuesin e kamionit me targa PU1463A, Prenkė Ndreca, 48 vjeē nga Puka, i cili po hetohet pėr rrethanat e kėsaj ngjarje qė i mori jeten katėr tė rinjve shkodranė.//Balkanweb
No Comment.