29 vjeēarja Emily Mabou nga Gana aq shumė ėshtė ēmendur ndaj qenit tė vet saqė ka vendosur tė martohet me atė shtazė.
Ceremonia e tyre martesore ėshtė mbajtur nė prezencėn e njė prifti dhe disa banorėve tė fshatit. Ajo ėshtė martuar me qenin e vet, ngase sipas saj, ai qen i posedon kualitetet tė cilat vetėm babai i saj i posedonte.
Njoftohet se familja e saj kishte provuar qė ta bojkotonte martesėn e tyre. Ata kėtė martesė e kanė parė si njė hap tė ēmendur tė saj qė pėr qėllim ka luftimin e vetmisė.
Mabou me tė vėrtetė ėshtė e ēmendur pas qenit tė saj, i cili tashmė ka moshėn njė vit e gjysmė. ''Shumė kohė jam lutur pėr njė partner me tė cilin do ta ndaj jetėn, partner i cili do ti posedonte kualitetet e babait tim. Babai im ka qenė i dashur dhe luajal ndaj nėnės sime dhe ai kur nuk e ka dėshpėruar nėnėn time'', thotė Emily.
Ganezja tashmė nuk ka aspak shije pėr burra. ''Unė kam pasur me shumė burra marrėdhėnie dhe, ata tė gjithė u ngasin femrave tė tjera dhe janė dilenxhi. Qeni im ėshtė i dashur, luajal dhe ka respekt tė jashtėzakonshėm pėr mua, ka shtuar ajo.
Ky 'ēift si qershia' e ka edhe njė dėshirė, e ajo dėshirė ėshtė tė kenė fėmijė. Emily ka vendosur qė me qenin e saj tė adoptojnė fėmijė, shkruan De Pers.
No Comment.