Ish-gruaja e Jacko-s, Debbie Rowe do tė filloj betejėn e saj legale pėr fėmijėt e saj tė hėnėn sepse ajo frikėsohet pėr sigurinė e tyre.
Ish motra medicionale (50) do tė luftoj me gjyqin i cili do ti garantoj pėrkujdesjen pėr Prince Michael (12) dhe Paris (11) ku pėrballė do ta kėtė nėnėn e kėngėtarit, Katherine.
Debbie kishte hequr dorė nga ankesat e saj pėr fėmijėt kur ishte divorcuar nga Jacko me 1999 ku si shpėrblim kishte marrė 10 milion dollarė.
Por, tani ajo planifikon qė me fakte tė argumentuara ta mbun Joe (79) dhe tė merr fėmijėt pėrsėri.
Ajo duket se do tė bėj njė betejė masive qė ta fitoj kėtė.
Joe, i cili jeton ndaras me gruan e tij Katherine, po ashtu 79 vjeēare, insiston qė fėmijėt duhet tė kenė kujdesin e tij dhe tė gjyshes.
Ish menaxheri i grupit Jackson Five qė ishin edhe fėmijėt e tij ka thėnė se ky ėshtė njė shok brutal pėr tė.
Nė vitin 2007, Michaek kishte thėnė: Babi i im mbante prova me njė rrip nė duart e tij, ku ju nuk mund tė dėshtonit. Asnjėherė nuk e kam ndarė provėn nga praktike por parasegjithash kjo gjė ishte e tmerrshme.
Motra e Jack-s, La Toya, po ashtu kishte treguar se ka pasur dhunė tė vazhdueshme nė familja qė Joe e kishte ushtruar tek fėmijėt, gjė qė shkruhet edhe nė autobiografinė e tij.
Ajo ka shkruar se kishte pėsuar keq kur kishte dėshtuar nė shkollė nė moshėn gjashtė vjeēare, La Toya (53), ka thėnė: Gishtat e tij me kishin mbetur nė fytyrė dhe nė trup. Kam qarė gjersa sytė me janė ėnjtur.
Pavarėsisht ankesave, Joe synon qė ai dhe Katherine tė rritin nipin dhe mbesėn e tyre.
No Comment.