BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A e njihni mirė veten?

Princesha...
    Princesha...
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 27/09/2012
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 12617
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 23727
    <b>Votat</b> Votat : 296
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Zemra eshte diqka qe mbane njeriun gjall , zemra di te duaj me forcen e saj te mbrendshme, dhe zemra di te urrej po me te njejten forc kur lendohet.

Buzqeshje A e njihni mirė veten?

Mesazh nga Princesha... 4/12/2013, 16:04

Testi i mėposhtėm analizon zakonet dhe mėnyrat e sjelljes. Do mėsoni tė njihni veten mė mirė... por, kujdes, rezultati final mund tė ruajė surpriza pėr ju!

Pėrgjigjuni pyetjeve tė mėposhtme pa u menduar gjatė: jepni pėrgjigjen e parė qė ju vjen ndėrmend.

1. Nėse do t’i shėrbente qėllimit tim, nuk do tė hezitoja tė gėnjeja njė portier apo njė roje.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

2. Nuk do tė kaloja kurrė pėrpara dikujt nė rradhė.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

3. Nėse do tė mund tė hyja tinėz nė njė kinema, me shumė mundėsi do ta bėja.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

4. Mė ka ndodhur tė hakmerrem kundrejt personit qė mė ka ofenduar.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

5. Nėse njė kamarier do tė harronte tė mė llogariste njė nga artikujt qė kam konsumuar, nuk do tė ndihesha.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

6. Nuk do tė toleroja kurrė qė dikush tjetėr tė qortohet pėr njė gabim qė e kam bėrė unė.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

7. Nėse nuk di diēka nuk e kam tė vėshtirė ta pranoj.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

8. Pėrpiqem tė jem i sinqertė nė ēfarėdolloj situate

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

9. Mendoj se jam mė pak i parashikueshėm se shumica e njerėzve.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

10. Mėnyrat e mia nė tavolinė janė perfekte si nė shtėpi ashtu edhe nė restorant.

(E vėrtetė Jo e vėrtetė)

Pikėt Pėr tė llogaritur pikėt qė keni grumbulluar, caktoni 1 pikė pėr secilėn pėrgjigje tė ngjashme me tuajėn: 1.Jo e vėrtetė 2.E vėrtetė 3.Jo e vėrtetė 4.Jo e vėrtetė 5.Jo e vėrtetė 6.E vėrtetė 7.E vėrtetė 8.E vėrtetė 9.E vėrtetė 10.E vėrtetė

Nga 1 nė 4 pikė: Mendimi qė tė tjerėt kanė pėr ju nuk ju intereson shumė. Nga pikėpamja sociale, nuk ju pėlqen tė uniformoheni. Ju pėlqen tė tregoheni i ndryshėm dhe i pavarur dhe e falni veten. Fakti qė mund tė pėrjashtoheni nga njė grup nuk ju prish gjumin.

Nga 5 deri nė 8 pikė: Ju intereson tė pranoheni nga tė tjerėt, por kjo ēėshtje nuk qėndron nė majė tė listės sė pėrparėsive tuaja. Shfaqni gjithmonė atė qė jeni, me tė mirat dhe tė kėqijat tuaja.

Nga 9 nė 10 pikė: Dėshironi tė pranoheni mė ēdo kusht! E dėshironi aprovimin e tė tjerėve mė shumė sesa duhet. Jeni shumė tė turpshėm kur ju duhet tė thoni mendimin tuaj dhe ndonjėherė vuani kompleksin e inferioritetit.

A e njihni mirė veten? Black-cat

Ora ėshtė 14/11/2024, 18:35