Kėngėtari i mirėnjohur kosovar Mehdin Pergjegjaj- Meda ka hedhur poshtė spekulimet kinse martesa e tij ka marrė fund.
Javė mė parė janė pėrhapur thashetheme, sipas tė cilave, Lulja, gruaja e Medės, ia kishte marrė 200.000 euro kėngėtarit dhe ishte kthyer tė jetonte nė Suedi.
Mirėpo, Meda mohon gjithēka nga kėto spekulime duke thėnė se kjo ėshtė njė lloj kurdisje pėr ta penguar suksesin nė karrierėn e tij.
Ėshtė fakt se te ne dominojnė persona tė pandėrgjegjshėm, tė cilėt dėshirojnė ta pengojnė punėn tonė, andaj nuk mė brengos ky fakt qė po qarkullon nė opinion kinse jam ndarė nga bashkėshortja, sepse thuajse tė gjitha personalitetet e njohura publike pėrfshihen nga spekulime tė ndryshme, e kryesisht pėrfolen pėr jetėn private.
Unė kam dėgjuar tė kenė thėnė se lulja mė ka marrė 200 mijė euro dhe ka ikur nė Suedi, por kjo ėshtė vetėm njė thashetheme dhe asgjė e vėrtetė. Nė realitet unė nuk jam ndarė nga Lulja dhe as qė e kam ndėrmend tė ndahem, ėshtė shprehur Meda pėr tė pėrditshmen Kosova Sot.
No Comment.