Njė tė ri kėtu nė kryeqytet e ka zėnė belaja me telefonin e tij. Numri i tij i telefonit ėshtė shumė i pėrafėrt me numrin e telefonit tė... Presidentit tė Republikės. Numrat ndryshojnė vetėm nė njė shifėr dhe janė pothuajse tė pėrditshme rastet kur atij i duhet tė pėrgjigjet nė telefon, tė marrė mesazhe, tė cilat nė fakt i drejtohen Presidentit.
Ai rrėfeu pėr Sh2 mesazhet nė telefonin e tij dhe thirrjet nga politikanė e zyrtarė tė lartė tė piramidės shtetėrore. I ndodh madje shpeshherė, qė edhe kur u thotė qė nuk ėshtė Presidenti, telefonuesi pas 1 ēerek ore... gabon sėrish !
Nė telefonin e tij gjen mesazhe nga mė tė ndryshmet: mesazhe urimi pėr Vitin e Ri, mesazhe urimi pėr ditėlindje, mesazhe ku Presidentit i kėrkohet tė ndėrhyje nė dosa ēėshtje, e shumė e shumė tė tjera.
Njerėzit qė dėrgojnė mesazhe janė gjithashtu nga mė tė ndryshmit, nga njerėz tė afėrm, tė Presidentit e deri te prefektė, kryetarė bashkish, kryetarė partish etj.
Ja dy mesazhe tė dėrguara nė adresė tė Presidentit, por qė ai nuk i ka marrė kurrė.
SMS1
I nderuar z. President.
Jam prefekti i ........keni mundėsi tė komunikojmė?
SMS 2
Z PRESIDENT! Sipas porosive Tuaja, kam organizuar takime me Prefektin e K tė qarkut e kam negociuar me grevistėt pėr gjetjen e njė zgjidhje.
Veē fondeve modeste te Bashkia, jemi duke biseduar dhe me bizneset.
Nė kėtė kuadėr kemi nevojė pėr njė nxitje nė Qeveri, se aty ka mendim qė mund t'i jepet Bashkisė njė fond. Me respekt.....!
E RRALLĖ / Ngjashmėria e telefonave, studentit i vijnė SMS-tė e Presidentit Topi
Albatros- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 12/09/2007
Nr i postimeve : 19030
Pikėt : 37314
Votat : 106
Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.
No Comment.