Ėshtė bėrė tashmė e zakonshme qė rrugėt e gadishullit tė jenė mė tė frekuentuarat nga ana e pjesėtarėve tė estradės sonė. Ulqin- Durrės- Prishtinė, ky ėshtė itinerari qė ndjekin ata pothuajse ēdo ditė. Janė rrugė qė janė mėsuar pėrmendėsh dhe duke qenė kėshtu lodhja vjen e bėhet disi mė monotone. Por ti rezistosh gjithė kėtij vrulli tė nxehtėsisė qė ka pėrfshirė Ballkanin, nuk ėshtė gjė e lehtė. Aq mė tepėr kur shumicėn e kohės duhet ta kalosh rrugėve duke udhėtuar nga njė kėnd nė tjetrin. Agjenda ime ėshtė shumė e ngjeshur kėtyre ditėve. Jam sa nga njėri qytet nė tjetrin, por megjithatė po mundohemi qė ti rezistojmė vapės sė madhe, kėshtu thotė pėr Infopress kėngėtari i mirėnjohur dhe i shumė kėrkuari Sabri Fejzullahu. I kontaktuar nga gazeta, kėngėtari tregon se po shijon pak ēaste qetėsie nė shtėpinė e tij nė bregdetin shqiptar. Nuk ėshtė Prishtina qė bashkon familjen Fejzullahu gjatė kėsaj kohe, por shtėpia e tyre e dytė nė Durrės. Tė gjitha po arrij ti pėrballoj mirė vetėm se mė duhet tė qėndroj gjatė larg Nerės sime. Mė vjen keq qė nuk po arrij tė kaloj kohėn e duhur me tė. Por megjithatė ndonjė ditė qė jam nė Shqipėri, e shfrytėzoj pėr ta kaluar me tė. Tashmė familjen tonė po e bashkon mė shumė Durrėsi sesa Prishtina, shton kėngėtari.
Mė i interesuar pėr karrierėn e tė birit
Kam kėnduar disa net me Edona Llalloshin dhe ėshtė njė kėnaqėsi bashkėpunimi me tė. Po kalojmė njė kohė jashtėzakonisht tė mirė, pohon Sabriu.
Adhuruesit pėrpos se kanė mundėsi qė ta dėgjojnė duke kėnduar live idhullin e tyre nėpėr mbrėmje tė ndryshme, atyre u krijohet edhe njė mundėsi e mirė pėr tė shijuar kėngėt mė tė reja tė Sabriut. Ka tre ditė qė ka dalė nė shitje albumi i tij i radhės, por mė shumė sesa pėr albumin e vet, kėngėtari flet pėr albumin e tė birit. Nuk i shpėton as kjo mundėsi pėr tė treguar pasionin e madh qė ai ka pėr muzikėn. Ndryshe nga herėt e tjera, kėngėtari beson se me albumin e fundit Ermali do tė arrijė tė prekė majat e suksesit.
Ka tre javė qė nuk konsumon duhanin
Duke folur pėr tė rejat qė priten nga Sabriu, atij i shpėton edhe njė detaj qė pėr kėngėtarin duket tė jetė shumė i rėndėsishėm. Ka tre javė qė nuk po pi cigaren. Kam hequr dorė, tregon ai. Dhe duke shijuar kėshtu ditėt plot punė dhe me njė lehtėsim tė madh, pa pakon e cigareve nė xhep, Sabri Fejzullahu do ta pėrmbyllė sezonin e verės. Pushimet pastaj do tė vijnė diku nga muaji shtator. Planifikoj qė tė shkoj bashkė me Nerėn nė Turqi diku kah muaji shtator, por jo mė herėt. Edhe pse preferoj mė shumė Shqipėrinė, do tė ndėrroj pak ambient, pėrfundon ai.
No Comment.