Ka njė zė tė bukur, qė pėlqehet mė sė shumti nga rinia. Nė ēdo kėngė tė saj ajo shfaqet me njė stil tė ri muzikor. Pasi Elvana Gjata nuk do tė jetė kurrė e njėjtė. Pėrveē se nė muzikė kjo ndodh edhe nė look-un e saj dhe nė performancat nė klipet e saj krejt tė veēanta. Sapo ka lanēuar kėngėn e saj tė re Hitech dhe gjithė kohės gjendet nė udhėtim. Njė turne koncertesh nė Kosovė e Maqedoni, e pėr tė vazhduar aktualisht punėn me albumin e saj tė dytė qė pritet tė dalė nė kėtė shtator. Pėrpos sukseseve nė jetėn artistike Elvana po shijon edhe lidhjen e saj tė dashurisė, pėr tė cilėn na pohon se ndihet e lumtur. E do jetėn dhe e shijon nė tė gjitha dimensionet e saj. Pėr tė, aventura mė e bukur ėshtė pikėrisht jeta. E ndėrkaq tė tjera plane e surpriza na i rrėfen vetė bukuroshja e muzikės.
Si ka qenė kjo verė pėr Elvanėn?
Ka qenė dhe vazhdon tė jetė njė verė shumė e ngarkuar, me plot koncerte. Kam zhvilluar njė turne nė Kosovė dhe Maqedoni e pėrveē kėtyre jam duke pėrfunduar punėn pėr albumin e dytė qė del kėtė shtator.
Pėr ju kjo stinė do tė thotė mė shumė punė apo pushime?
Absolutisht me shumė punė, sidomos kėtė verė qė pėrveēse mė duhet tė zhvilloj koncerte jashtė Shqipėrisė, duhet edhe tė punoj pėr shfaqjen time qė do tė jetė diploma ime. Mė duhet ta shfaq nė shtator dhe atė, kėshtu qė smė mbetet kohė pėr pushime
Kam bėrė pushime vetėm dy ditė nė Dhėrmi me familjen nė qershor para se tė nisja turneun dhe kėto kanė qenė dy ditė pushime (nė qoftė se mund tė quhen tė tilla) tė mrekullueshme.
Sapo keni nxjerrė kėngėn tuaj tė re Hitech, njė kėngė ndryshe nga ato qė ju kemi parė deri mė tani. Keni zgjedhur vetė qė tė mos jeni njėsoj nė ēdo kėngė, apo jeni ende nė fazėn qė eksperimentoni nė tė gjitha llojet e muzikės pėr tė kuptuar se ku ju pėlqen mė shumė publiku?
Nė fakt Hitech pėrfaqėson stilin e muzikės qė bėj, por muzika evoluon nga dita nė ditė dhe tė krijon pėrshtypjen e njė stili tė ri. Mė pėlqen qė tė vij gjithmonė ndryshe. Duke e ndryshuar imazhin tim, gjithmonė me profesionalizėm. Jam e bindur qė publiku e pėrkrah ēdo gjė qė ka pasion dhe pėrkushtim brenda.
Deri mė tani cili ėshtė suksesi juaj mė i madh nė muzikė?
Ēdo dalje e imja ka pasur njė pikėsynim tė caktuar dhe them se ia kam arritur. Kjo pėrbėn njė sukses tė madh nė tėrėsi.
Cili ėshtė komplimenti mė i bukur qė ju kanė bėrė?
Ato komplimente qė unė e kam ndjerė vėrtetė qė kanė qenė tė sinqerta.
Veshjet tuaja i krahasojnė shpesh me ato tė kėngėtares J.Lo. Ėshtė idhull i juaji ajo?
Jo. Aq mė tepėr qė vitin e fundit qė veshjet e mia stilohen nga stilisja Jona Muēa tė cilat janė vėrtet unike.
Kush ėshtė kėngėtarja model qė ju preferoni?
Ka shumė tė tilla, po do tė veēoja Mary.J.Blige, Whitney Huston dhe Lauren Hill.
Po nga kėngėtaret shqiptare kė vlerėsoni?
Nga kėngėtarėt tanė vokalisht mė pėlqejnė Soni Malaj, Besa Kokdhima, Eneida Tarifa, etj.
Kush ka qenė njeriu qė ka zbuluar talentin tek ju dhe ju ka mbėshtetur nė rrugėn e muzikės?
Motra ime. Ajo ka qenė e para dhe ka qenė njė mbėshtetje e madhe gjatė gjithė karrierės time dhe i jam mirėnjohėse.
E kishit menduar ndonjėherė se do ta arrinit suksesin kaq shpejt?
Pėr tė qenė e vėrtetė e kisha menduar. unė jam e mendimit se me punė mund tė arrihet gjithēka. Shpejt apo ngadalė, ėshtė ēėshtje kohe.
Jeni e kėnaqur me ēfarė keni arritur deri tani dhe cilin do tė cilėsonit si ēelėsin e suksesit tuaj?
E mira ska fund. Kam ende shumė punė pėr tė bėrė. Padyshim Florian Mumajesi ėshtė ai qė ka gjetur ēelėsin.
Cili ėshtė koncerti mė i bukur ku keni qenė deri mė tani dhe ēfarė ju ka emocionuar?
Koncertet janė burim emocionesh tė pashtershme qė do mė qėndrojnė gjatė nė mendje. Gjithsecili ka veēantinė e tij.
A keni ndjerė ndonjėherė xhelozinė e ndonjė kėngėtareje ndaj jush?
Jo tė shprehura tė paktėn.
Ēfarė planesh ka Elvana pėr karrierėn e saj? Ēfarė do tė donit tė realizonit?
Tani pėr tani ėshtė albumi. Plane ka shumė, njė ndėr to ėshtė njė koncert recital me orkestėr sinfonike.
Cila ėshtė aventura mė e bukur qė keni bėrė?
Jeta qė po jetoj.
Jeni natyrė qė pėlqeni sportet ekstreme apo jo? Ēfarė e kėnaq Elvanėn? Ēfarė ju rrit adrenalinėn?
Nuk jam shumė e dhėnė ndaj sporteve ekstreme, ama njė shpejtėsi mė tepėr se e lejuara nė ngarjen e makinės ndonjėherė mė pėlqen.
Dini tė gatuani dhe ēfarė bėni?
Jam njė amvisė e shkėlqyer, e kam pasion kuzhinėn. Mund tė gatuaj gjithēka.
Cila ėshtė frika jote mė e madhe? Nga se keni fobi?
Tė humb njerėzit mė tė dashur. Por gjithashtu kam shumė fobi nga era e fortė, fortuna.
Jeni kapur nga paparacėt me njė djalosh. Por vetė nuk pranoni tė flisni pėr jetėn tuaj private. Lexuesit e Summer Pages dhe fansat tuaj do tė donin tė dinin diēka pėr tė dashurin tuaj dhe si ndihet Elvana?
Kam nevojė qė edhe unė tė kem jetėn time private, por mund tė them qė ndihem shumė mirė.
Ēfarė ėshtė dashuria pėr ju?
Ėshtė jetė.
Jeni natyrė qė bėni ēmendurira apo sakrifica pėr dashurinė?
Investoj shumė pėr tė.
No Comment.