BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Flaka Krelani: Pas shkollės dua tė merrem me biznes

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

03092009

Buzqeshje Flaka Krelani: Pas shkollės dua tė merrem me biznes

Mesazh nga Vizitor

“Menjėherė pas angazhimeve tė shumta nė emisionin e pėrjavshėm “Oksigjen” , ka nisur njė aventurė drejt vendeve tė ndryshme. Pėr njė muaj rresht ka shėtitur nėpėr qytete tė ndryshme tė Shqipėrisė, duke shijuar natyrėn dhe plazhet e bregdetit shqiptar. “Pushimet tashmė i kam mbaruar. Kam qėndruar njė muaj nė Shqipėri, dhe kam shėtitur nėpėr vende tė ndryshme. Isha nė Dhėrmi, Sarandė, Tiranė e vende tė tjera. Mund tė them se kam kaluar pushime shumė tė mira dhe i kam shijuar ato”, kėshtu pohon Flaka. Ndėrsa ajo ende ėshtė duke pėrjetuar ndjenjėn e pushimeve, angazhimet rreth muzikės sikur kanė filluar tė ngrenė kokėn.

Dy kėngė tė reja dhe shumė mė ndryshe, shumė shpejt do tė zėnė vend nė repertorin muzikor tė kėngėtares, njėrės prej tė cilave do t’i realizojė dhe klipin. Sipas Flakės dy demo janė pėrfunduar dhe po presin qė tė plotėsohen me tekstet e tyre, e tė cilat do dallojnė nga shablloni i pėrditshmėrisė. “Ndoshta ėshtė pak herėt qė tė tregoj pėr tė rejat rreth kėtyre dy kėngėve. Ėshtė shumė e sigurt qė tekstet pėr ato dy kėngė do tė jenė mė ndryshe dhe jo shabllon sikur po dėgjojmė ēdo ditė. “Ndonėse ende nuk e kam zgjedhur temėn rreth teksteve, e di qė njėra do tė ketė tekst tė dashurisė, por pak mė diplomatik, ndėrsa pėr tjetrėn mbetet tė shihet. Pasi tė finalizoj gjithēka rreth kėngėve do tė vendos se cilės t’i realizoj klipin”, thekson Flaka, duke treguar se ėshtė duke biseduar me tė vėllain, me tė cilin zakonisht i bėnė tekstet e kėngėve.

Nuk e shoh muzikėn si biznes

Synimi i saj ėshtė qė tė lanēojė vlera, pa devijuar nga zhanri i saj i zemrės.
    E duke qenė nė dijeni se muzika rok nuk ėshtė komerciale, kėngėtarja tashmė ėshtė regjistruar nė Fakultetin Ekonomik, nė mėnyrė qė nė tė ardhmen tė vazhdojė me biznesin e saj. “Unė nuk e shoh muzikėn biznes. Kjo ėshtė arsyeja pse jam regjistruar nė Fakultetin Ekonomik dhe pasi tė pėrfundoj studimet do tė hap biznesin tim dhe nga ai biznes do tė mbijetojė, edhe nė muzikėn qė unė kultivoj”, tregon Flaka.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:50