BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Big Mama: Tregu muzikor nė Shqipėri dhe Kosovė vlerėsohet mė shumė !

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

01102009

Buzqeshje Big Mama: Tregu muzikor nė Shqipėri dhe Kosovė vlerėsohet mė shumė !

Mesazh nga Vizitor

E thjeshtė, e pa kompleksuar, e hareshme gjithmonė, karakteristika kėto me tė cilat pėrshkruhet personazhi i radhės. Ėshtė kjo kėngėtarja Big Mama, e cila pėr herė tė parė pas operacionit flet hapur rreth pėrhapjes nėpėr media tė fotografive “lesbike”, pėr lidhjen me Agim Krasniqin dhe pėr konfliktin me kėngėtaren Tuna Sejdiu.
    Na trego si doli me sukses rregullimi i trupit deri nė kėtė perfeksion?
    Tashmė njė vit ose mė shumė qė jam nė njė dietė rigoroze, ushtroja shumė, bėj trening nė Tetovė, njėkohėsisht bėj njė jetė tė shėndetshme dhe me tė vėrtetė ndihem shumė mirė dhe shumė energjike.

Tani kur jeni rėnė nė peshė, publiku do vazhdojė t’ju thėrrasė “Big mama” apo “Seksi mama”?
    (Qesh) Jo, le tė vazhdojnė tė mė thėrrasin “Big mama” por edhe “Seksi Big mama” nuk ėshtė keq. Mua shoqėria mė thėrrasin “Big mama” jo vetėm se jam kėshtu e madhe, por kam njė zemėr dhe njė shpirt tė madh, dhe di me tė vėrtetė t’i dua njerėzit, tė cilėt mė rrethojnė dhe ata e dinė se gjithmonė mund tė drejtohen tek unė.
    Edhe nė Bosnjė dhe Hercegovinė ekziston njė “Big mama”, mos jeni diēka familje?
    E di, dėgjova se ekziston. Kam folur pėr kėtė rast me mikun tim Dejan Miliēeviē, por nuk jemi familje. Unė kam dalė nė skenė mė herėt se ajo, pra ajo mė ka kopjuar emrin (qesh).
    Nė fotografitė e reja sa kishe nevojė pėr “fotoshop”?
    Kėtė pyetje parashtroje tek Armend Ramadani, (qesh). Bėj shaka, mė herėt derisa fotografohesha tek Armendi, pėr njė fotografi mė duhej katėr orė pėr t’u rregulluar, ishte puna e Armendit qė tė mė bėnte mė tė hollė nė foto. Kurse tash ai ka njė punė mė tė lehtė.
    Keni ndryshuar metodėn e re tė rėnies nga pesha apo vazhdoni me tė vjetrėn?
    Me dietė humba diku 30 kilogramė. Nuk e fsheh qė kam qenė nė operacion, d.m.th nė rregullim tė barkut dhe gjoksit nė Turqi sepse me dietėn ekstreme qė realizova, humba shumė kilogram dhe pėr kėtė arsye filloi tė varej lėkura nė trup dhe mė duhej njė intervenim i shpejtė pasi nuk e kisha ndėrmend tė dukesha nė publik si “gjyshe”.

Sa keni harxhuar pėr rregullim tė kėtyre gjėrave?
    Drejtė t’ju them, tė hollat nuk i qaj pasi jam shumė e kėnaqur nga suksesi i operacionit. E gjithė kjo mė kushtoi 8000 euro.
    Sa ėshtė i kėnaqur i dashuri juaj me pamjen e re? Mė seksi ishe me disa kilogram mė shumė apo mė pak?
    Pėr atė mė seksi isha kur kisha mė shumė kilogramė (qesh).
    Do na zbulosh kush ėshtė i dashuri?
    Nuk do zbuloj asgjė, pasi jetėn private e ruaj me shumė kureshtje vetėm pėr mua. Vetėm do tregoj se ėshtė shumė zotėri dhe ēka ėshtė mė e rėndėsishmja mė do shumė.
    Para njė kohe ke deklaruar se dashuria juaj nga 1 tek 10, ka notėn 0, tash ėshtė ngjitur lart apo..?
    Uhh, tash ėshtė njė milion, dhe pėr kėtė ėshtė fajtor i dashuri im.
    Nėpėr disa media ėshtė publikuar njė foto, nė tė cilėn ju putheni me njė vajzė, jeni ju nė atė foto?
    Kjo ishte edhe njė ēmenduri tjetėr e cila u plasua nė media. Isha shumė nė disponim atė mbrėmje dhe dikush kėtė ngjarje e shfrytėzoi kundėr meje. E vėrtetė se unė jam nė foto. Dėshirojnė tė mė etiketojnė si “lesbike”, por unė them se kush dyshon nė orientimin tim seksual, le tė urdhėrojė lirisht qė tė bindet (qesh).
    Sa tė ka dėshpėruar fakti se nuk tė lejuan tė garoje nė zgjedhjen e kėngės pėr “Eurovision” nė Maqedoni?
    Shumė mė ka lėnduar, por ja ngadalė harrohet. Kėtė vit jam pėrsėri nė pėrgatitje me kolegun tim maqedonas Boki 13 dhe do tė paraqitemi nė mėnyrė tė ligjshme dhe do shohim kush do na pengojė (qesh).
    Pėrse nuk jeni nė raporte tė mira me Tunėn, pėr shkak tė Mert Asllanit apo..?
    Unė Mert Asllanin e admiroj dhe e dua si vėlla, por Tuna nuk ishte pėr atė. Nuk jemi hidhėruar, unė e respektoj si kėngėtare, mė herėt kishim njė shoqėri tė shkėlqyer por tash jo. Kur dikush ndaj meje bėn ndonjė gabim katastrofal atėherė unė prej atij personi ftohem krejt dhe mbetemi vetėm me njė “tung”.
    Si ėshtė show bizi nė Tiranė, si ju presin kėtu?
    Shumė ka dallime. Ja tė fillojmė nga pagesat pėr mbrėmje muzikore, nė Maqedoni akoma ėshtė mizerje sa paguhen kėngėtarėt deri sa nė Shqipėri dhe Kosovė ėshtė mė mirė. Duhet tė jeni prezent dhe tė shihni se sa jam e kėrkuar nė Shqipėri. Mos lavdėrohem shumė por publiku mė do shumė dhe kėndon sė bashku mė mua.
    Menaxheri juaj pėrkujdeset pėr gjitha kėto?
    Nuk mund tė them se kam menaxher, pasi 90% tė punėve i realizoj vetė. Tek ne nuk ka menaxher. Nuk mė duhet menaxher qė tė paraqitet nė telefon dhe tė mė caktojė njė mbrėmje muzikore. Dhe unė t’i jap pėrqindje tė honorarit! Jo faleminderit, kėtė gjė mundem dhe unė vetė ta bėj.

Emisioni i juaj “Mama’s Big Show” kishte njė shikueshmėri tė madhe nė televizionin Alsat, do vazhdoni akoma me emisionin?
    Tashmė javėn e ardhshme fillojmė xhirimet me produksionin “Tomato”. Kėshtu qė me skenė tė re dhe me shumė surpriza filloj punėn e dytė qė e kryej me shumė dashuri, d.m.th moderimin.

Mund edhe prej jush tė pritet ndonjė album nė gjuhėn maqedonase, si disa kėngėtarė tė tjerė shqiptarė?
    Definitivisht jo. Kam menduar shumė nė kėtė temė dhe tė gjithė e dimė si shkon tregu muzikor dhe si ėshtė biznesi. Unė ekzistoj nga ky profesion dhe nuk dėshiroj tė eksperimentoj.
    Pėrveē muzikės dhe moderimit, me ēka tjetėr merret Bigi?
    Kam biznesin tim personal “Big mama fashion” butiqe nė Tetovė dhe Shkup, tė cilėt punojnė shumė mirė. Aty ka fustane ekskluzive “cavali”, “dior”, me tė cilėt fustane, tė cilat i vesh shpeshnėpėr mbrėmje tė ndryshme, por unė nuk lavdėrohem si disa kėngėtare tė cilat mbajnė gjėra “fallco” dhe gėnjejnė veten se kanė veshje origjinale.
    Nė ditėlindjen tėnde, ke marrė njė dhuratė tė shtrenjtė nga Agim Krasniqi, ai ėshtė vetėm shok i mirė i juaj apo ka pasur diēka mė shumė kėtu?
    Agim Krasniqi ėshtė shoku im, shumė i mirė. Me Agimin mund tė them se njihem qė nė fėmijėri. Sa mundem e vizitoj nė burg sepse e ēmoj shumė si person. Edhe pse ishte nė burg, ai pėr ditėlindjen time, nėpėrmjet shoqėrisė mė ka dėrguar njė dhuratė dhe pėr kėtė arsye jam vėrtet e lumtur qė nuk mė ka harruar dhe mė respekton shumė.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:56