BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Inva kundėr gazetarėve!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

08102009

Buzqeshje Inva kundėr gazetarėve!

Mesazh nga LePuRuShJa

Sopranoja e njohur shqiptare, Inva Mula duket se ėshtė ngopur nga gazetarėt. Kohėve tė fundit sopranoja ka qenė nė fokus tė medieve pėr divorcin e saj nga kėngėtari Pirro Ēako, me tė cilin ėshtė nė gjyq.

Arsye pse ajo ka qenė kaq e ashpėr ėshtė se gjatė vizitės nė Kosovė ajo ka qenė e shoqėruar mė tė dashurin e saj tė ri, qė ėshtė biznesmen nga Kosova.

Sopranoja ėshtė takuar me ministrin e kulturės, Valton Beqiri, ndėrsa ėshtė larguar nga fotografėt gjatė darkimit nė njė restorant nė Prishtinė duke iu shmangur ēdo kontakti me media...
    Share this post on: reddit

Genti

Mesazh 8/10/2009, 22:24 nga Genti

Njė ditė me Inva Mula titulli njė emisjoni tė televizionit francez France3 kushtuar Invės e cila ka marrė nėnshtetsinė franceze dhe banon nė Paris 6

Pėr ata qė kuptojnė gjuhėn frėnge : Une journée avec Inva Mula

http://culturebox.france3.fr/all/14593/Une-journee-avec-Inva-Mula#/all/14593/Une-journee-avec-Inva-Mula/

Source Frane3
    LePuRuShJa

Mesazh 9/10/2009, 13:59 nga LePuRuShJa

Flm Genti, se kisha parė kėtė :001:

Mesazh  nga Sponsored content

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:38