BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kėngėtarja Arta Bajrami: Sė shpejti, mama?

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

17112009

Buzqeshje Kėngėtarja Arta Bajrami: Sė shpejti, mama?

Mesazh nga Vizitor

Ajo, ėshtė njėra prej kėngėtarėve, qė nuk ka pushuar gjatė kėtyre viteve. Ēdo vit me nga njė album! Ēdo vit me disa spote publicitare! Kjo ėshtė Arta Bajrami, e cila nė njė intervistė thotė se punon shumė, ndėrkaq shprehet, se edhe nė jetėn e saj bashkėshortore, ėshtė shumė e lumtur. E porsamartuar me Xhimi-in, Arta thotė, se nuk i dihet, dhe sė shpejti ajo edhe mund tė bėhet mama...

Sapo jeni martuar...Si po ju duket jeta nė ēift?

Shumė mirė, ėshtė diēka ndryshe, ėshtė komplet jetė e re dhe unė po ndihem shumė, shumė mirė. Kam pėrkrahjen e burrit tim, e ēka ėshtė ma kryesorja, e kam dashurinė e tij qė me ngroh dhe me bėn tė lumtur.

A keni planifikuar tė keni ndonjė fėmijė sė shpejti, apo mendoni se ka kohė pėr kėtė?

Sigurisht njeriu martohet, pra edhe tė krijojė familje, ēdo gjė shkon me kohė. Unė vendimet e mia nė jetė i marr me kohė, kėshtu qė prisni edhe pak, kurrė s'i dihet...

Ndėrkohė, gjatė kėtij viti ka pasur edhe risi nga ana juaj. Keni hedhur nė treg album dhe keni realizuar disa video...Ēfarė mund tė na thoni pėr kėto?

Ka qenė njė vit me shumė risi nė jetėn time. Vit i shpejtė! Sė pari, vit me, mė sė shumti koncerte nė diasporė, vit qė e njoha Xhimin tim, gjė qė bėri qė edhe mė shumė tė jem nė Gjermani. Nė Prishtinė, kam ardhur vetėm qė tė jem mė shumė prezent nė studion Arba$ound, pėr punėn e albumit tim tė ri, dhe mund tė them qė Arbasi, vėllai, ka punuar intensivisht nė album.

Sa ka ndikuar jeta private nė punė?

Nuk kam dashur qė tė ndikojė, jeta ime private nė hovin e punės time. Ia kam caktuar vetės detyrat qė mė duhet t'i kryej. Albumi "De LUXE" ka dalė shumė i suksesshėm, e edhe njėherė, u dėshmua puna e Don Arbas, dhe mua mė duhet patjetėr, qė t'i realizoj tė paktėn tre klipe pėr njė album, sepse kėngėt janė tė gjitha hite - siē edhe kam vepruar me albumin e parafundit.

Zakonisht bashkėpunoni me Don Arbas... Si ėshtė tė bashkėpunosh me vėllanė nė karrierė?

Ku ka mė mirė? Jam shumė me fat qė e kam vėlla. Por, edhe qė punoj me njė producent profesionist, siē ėshtė Don Arbas. Arbasi ėshtė shumė strikt nė punė! Kėrkon maksimumin nga kėngėtari, dhe ēka me pėlqen te ai, ėshtė qė nuk pranon tė punojė me kėngėtarė, qė s'kanė talent ose zė pėr muzikė. Nuk ėshtė, qė vetėm t'u marrė paratė, dhe a ka sukses ai person, ose jo s'ka rėndėsi! Jo, sepse ai i kushton shumė rėndėsi, njė instrumentali, pra punės se tij, dhe dėshiron qė atė instrumental ta kompletojė kėngėtari me potencialin e tij. Atėherė aty ėshtė ēelėsi kryesor i asaj kėnge, qė tė bėhet hit.

A do tė kėtė befasi nga Arta, kėtė fundvit?

Po, sigurisht qė do tė ketė. Unė punoj shumė, dhe punoj pėr afate mė tė gjata. Edhe nėse dua ndonjėherė tė pushoj pak, fansat e mi, pra, publiku im, nuk mė lė. Kėrkojnė kėngė tė reja, dhe kjo ėshtė arsyeja dhe motivi pėr punėn time. Pra, e dua shumė publikun tim!...
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:25