BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kamela, kėngėtarja qė lindi nga “Ethet e sė Premtes”

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

09012010

Buzqeshje Kamela, kėngėtarja qė lindi nga “Ethet e sė Premtes”

Mesazh nga Vizitor

Takimin e parė me muzikėn Kamela e pati nė klasė tė parė. Atėherė ajo nisi tė marrė mėsime pianoje, por me kalimin e viteve nisi tė shfaqej nė festivalet e fėmijėve, tashmė si kėngėtare. Nė vitin 2004 u shėnua edhe njė nga pikat e saj tė kthesės. Ishte koha e spektaklit “Ethet e sė premtes mbrėma”. Kamela Islami u dallua atje si njė nga zėrat mė origjinalė. Mė pas do tė fillonte bashkėpunimi me Top Channel nė njė seri projektesh. Kamela Islami po vazhdon ndėrkohė tė perfeksionojė zėrin e saj duke studiuar pėr kanto nė Akademinė e Arteve. Por muzika klasike ėshtė vetėm njėra anė. Nė njė ditė tė mbushur me muzikė atė e gjen nė baret e muzikės live nė kryeqytet apo nėpėr aktivitete ku kėrkohet njė performancė e lartė. Njė nga bashkėpunėtorėt e Kamelės, kompozitori Kristi Popa flet pėr aftėsitė e kėngėtares dhe se sa e vėshtirė ėshtė tė krijosh njė kėngė pėr tė. “Kam vėnė re qė nuk ėshtė e thjeshtė tė shkruash pėr Kamelėn sepse ėshtė zė specifik qė nuk ngjitet me ēdo lloj kėnge, ēka do tė thotė qė ka njė ndėrtim profesional shume tė admirueshėm”, thotė Kristi pėr Top Cannel. Por ka diēka tjetėr pėrveē aftėsisė natyrale tė kėsaj kėngėtareje qė ēmohet nga kompozitori i saj.

“Une Kamelėn e kam njohur falė meritės sė publikimit qė i ka bėrė Top Media qė gjej rastin ta falėnderoj si profesionist, pasi ka afruar nė staf kėngėtarė dhe instrumentistė me vlera dhe pėrpiqet t’i mbajė nėn kontrollin profesional tė duhur”, shton Kristi. Krahas talentit, pasionit dhe studimit, Kamela gjen edhe kohė tė lirė pėr t’iu pėrkushtuar miqve. Njė dite e saj pasi kryen detyrimin nė Akademinė e Arteve, vazhdon me njė kafe nė praninė e mikeshės mė tė afėrt si nė skenė ashtu edhe jashtė saj Xhoin.
    “Kamela ėshtė njeri shumė i lirshėm, pa komplekse, ėshtė komfort, tė jep qetėsinė. Ėshtė shumė e talentuar dhe pėr mua njė person tek i cili mund tė mėsoj shumė gjėra. E kam shoqe shumė tė mirė”, thekson Xhoi. Pas komenteve miqėsore dhe njė paraditeje mes miqsh, rikthehet pėrsėri ajo, Kamela e punės sė palodhur dhe e angazhimeve tė vazhdueshme. Gjithmonė me muzikė, gjithmonė pėr muzikėn.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:42